Üsküdar-Çekmeköy metro hattındaki teknik arıza nedeniyle bazı duraklarda yapılamayan seferlerden dolayı yoğunluk meydana geldi.

Üsküdar-Çekmeköy metro hattındaki teknik arıza dolayısıyla bazı duraklarda seferler saat 06.15'ten beri yapılamıyor.

Seferler, Çekmeköy-Yamanevler durağı arasında gerçekleştiriliyor.

Seferlerin yapılamaması nedeniyle metronun Yamanevler durağında inen yolcular yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar, otobüsler dolu geldiği için binmekte güçlük çekti.

Çakmak metrosunun girişindeki otobüs durağında da yoğunluk yaşanıyor. İşe geç kalan vatandaşlar, kapasitesinin üzerinde yolcu alan otobüslerde yer bulmaya çalışıyor.

Çekmeköy metro durağındaki görevliler, teknik arıza yüzünden seferlerin bazı duraklarda yapılamadığına ilişkin vatandaşlara bilgi veriyor.

Öte yandan Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, sefer yapılamayan Üsküdar-Yamanevler istasyonları arasında İETT otobüsleri ile ücretsiz hizmet verildiği bildirildi.

Yorumlar 317 Yorum Var
  • Gül 03.06.2023 07:35
    Bakın başınızın çaresine seçime kadar otobüs üzerinde cumhurbaşkanı yardımcısı hevesi ile nutuk atıyordu şimdide chpeye genel başkan olurum diye dersine çalışıyor o çok meşgul artık itelermisiniz çekermisiniz yoksa tabana kuvvet yürürümmü dersiniz karar sizin çünkü eko ad da Allah kolaylık versin
  • misafir 01.06.2023 22:58
    büyütmeyin .itekleyin nasılsa ekrem istanbula 4 yıldır itekliyo bikerede siz itekleyin istanbulda hala chp önde .oy verdikçe ekrem daha çokkk kayar isviçrede alplerde
  • Drachen 1 01.06.2023 21:57
    Her şey güzel olmadı mı ? Gelecek seçimlerde CHP li adaya oy verelim belki aynı güzellik devam eder . Bizim Millet bir türlü uyanamadı , İmamoğlu İstanbul'a yatırım yapacağım diye Avrupa Bankalarından 800 milyon avro aldı , o parayı ne yaptığını bile açıklamıyor oda yetmedi kendi reklamı için 600 milyon tl İBB den ödeme yapıyor kimin parasıyla, tabii ki Sizin.
  • Mekanik 01.06.2023 21:51
    O şimdi tatile nereye gitsem dıye düşünüyordur. Seçimde çok yoruldu yazık.
  • Yüksel 01.06.2023 21:42
    tek söz İstanbul için her şey güzel olacak dediği bul olması gerek birde düşünmek gerek kötü olsa ne olacak
Daha fazla yorum görüntüle