Sözcü Gazetesi Yazarı İsmail Saymaz ve gazeteci Cüneyt Özdemir seçimlerin ardından muhalefet ve CHP'nin geleceğine ilişkin nokta atışı tespitlerde bulundu.

Sözcü Gazetesi Yazarı İsmail Saymaz anketlerle büyük beklentilere sokulduktan sonra tarihi hezimetin ardından 7'li koalisyonun mağlubiyeti sahiplenmediğinden ve CHP'nin yalnız bırakıldığından dert yandı.

Samaz "Az kaybetmek, çok kaybetmek diye bir ölçü yok. Kaybettiniz. Gültekin Uysal kaç gündür nerede kardeşim. Ali Babacan yok ortada. Şimdi herkes tası tarağını tolayıp, parti kurmanın derdinde. Alıyorlar milletvekillerini kendi gruplarını kuracaklar. Zaferin sahibi çoktur, mağlubiyet cami avlusunda yetim. CHP'nin kucağıda kaldı. Herkes kervanını topladı, gidiyor. CHP avlusunda cenaze yas havası var. Kardeş, siz Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olsaydı, Beştepe'de yada Çankaya'da yerinizi ayıtmıştınız. her biriniz oda bakıyordunuz. Bu şeçim kaybedildi. Kimse ortalıkta yok. nasıl oluyor bu iş. Gariban CHP seçmeni ali böğründe bekliyor. Olmaz yani bu. Sayın Kılıçdaroğlu dahil sorumluluk almanız gerekir." ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR: ARTIK YETER YAHU!

Gazeteci Cüneyt Özdemir muhalefeti dizayn eden akla iisyan ederek "Ben şundan çok sıkıldım artık; Bir tane politbüro var, git onu seç, şimdi git bunu seç, şimdi İnce'ye veriyorsunuz, Ekmeleddin'e veriyorsunuz.. Olmayacak dualara aminler. Artık yeter yahu. yazın bir kenara, CHP görürsünüz büyük bir hezimete doğru gidiyor şu an." dedi.

Yorumlar 87 Yorum Var
  • Mahmut 03.06.2023 11:34
    Ziyaa bunlari masada hic konuşmadiniz mi kafa yorman,bir kereden bir şey olmaz,
  • Kılçik 03.06.2023 11:11
    Cph'nin gariban seçmeni yok!Hangi ile bakarsanız bakın,her şehrin ,her semtin en zengin bölgelerinden oy alıyor.Bir de doğu da pkk lılardan.
  • Kırkdokuzelli 03.06.2023 11:07
    Halkla kavgali olan CHP bunlari yaşamaya mahkum bunu anlamıyorlar nerede hain orada chp nerede ahlaksızlık(lgbt) orada chp nerede bölücüler(fetö ,pkk-pyd-ypg) chp orada halkta burada
  • Tly 03.06.2023 11:00
    Neden kk suçlanıyor ki? chp seçmeninin hiç mi suçu yok ? kimi aday koysalar ona oy vermek zorunda hisseden bir zihniyet var. hani Erdoğan gitsin diyorlarda Erdoğan futbol sahalarında kısa donla gezerkende chp seçmeni aynıydı Reis son seçime girdi chp seçmeni yine aynı. Sizce birşeylerin değişme ihtimali varmı? yada chp dışında suçlu?
  • Ayân 03.06.2023 10:43
    Hesap uzmanını alın yanınıza o, halleder. Böyle adama oy isteyip Ülkeyi yöneteceksiniz .Seçmen olarak yönetecek benden akıllı olmalı. Maalesef yaptığınız hataları hor gördüğünüz seçmen yapmaz.
Daha fazla yorum görüntüle