Fenerbahçe'den ayrılığı gündemde olan Jorge Jesus için sürpriz bir gelişme yaşandı. Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaştığı ileri sürüldü.

Sarı-Lacivertliler'i uzun süredir özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna ulaştıramayan Jorge Jesus'un sözleşmesinin uzatılmayacağı konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları az da olsa devam ediyordu. Ancak Galatasaray'ın Ankaragücü'nü yenmesiyle birlikte rüya sona erdi. Şampiyonla deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kanarya'da futbolcuların idmanda son derece moralsiz olması üzerine Jorge Jesus, takıma bir konuşma yaptı. Portekizli teknik adam, "Maalesef ligde hedefimize ulaşamadık. Artık yapacak bir şey yok. Önümüze bakacağız. Taraftarlarımız bize kızgın ve kırgın. Buna hakları var." ifadelerini kullandı.

"ÖNEMLİ OLAN BEN DEĞİLİM"

Brezilyalı hoca, takımın mevcut durumuyla ilgili konuşurken, "Burada önemli olan ben değilim Fenerbahçe. Lig bittikten sonra durumum netleşir. Kafamdaki tek şey Fenerbahçe'nin başarısı. İstiyorum ki takımım kupa finalinde de son dönemdeki oyununu devam ettirsin. Benim şu andaki odağım final maçı. Galatasaray maçına da odaklandım, ama bir numaralı odağım 11'inde oynayacağımız final" dedi ve şunları ekledi:

SUUDİ ARABİSTAN MİLLİ TAKIMI İLE ANLAŞTI

Portekizli teknik adam ise Galatasaray derbisinden zaferle ayrılmak ve Türkiye Kupası'nı da kazanarak, buradaki kariyerine veda etmenin planlarını yapıyor. Brezilya'da çalışmak istediği konuşulan Jesus'un, Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaştığı bilgisine ulaşıldı.

10 MİLYON EURO MAAŞ - 2+1 YILLIK İMZA

Federasyon yetkililerinin, Jesus'la 2+1 yıllık sözleşme karşılığında el sıkıştığı bildirildi. Tecrübeli teknik adama, yıllık 10 milyon Euro verileceği iddia edildi.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek