28 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Başkan Erdoğan aldığı yüzde 52,1'lik oy oranıyla rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na yaklaşık 2,5 milyon oy ile fark atarak yarıştan galip ayrıldı.

BAY KEMAL İSTİFAYA YANAŞMADI

Arkasına HDP ve PKK desteğini almasına rağmen başarısız olan Kılıçdaroğlu'nun istifası beklenirken, Bay Kemal istifaya yanaşmadı. Seçimlerden sonra açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu "mücadeleye devam" mesajı verdi.

EKREM İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Bununla da kalmayan Kılıçdaroğlu tüm parti yönetimini görevden zorla istifa ettirerek yeni bir kurultay hazırlığına kalktı. Kılıçdaroğlu ayrıca geçtiğimiz günlerde değişim vurgulu açıklamalar yapan Ekrem İmamoğlu ile de görüştü.

İMAMOĞLU İÇİN PLAN HAZIR

Portakal, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden İstanbul seçimlerinde aday yapılacağını söyledi. Portakal, muhalefetin İBB Meclisi'nde çoğunluğu sağlaması durumunda İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanlığına getirileceğini de ifade etmişti.

BABA-OĞUL İLİŞKİSİ SONRA ERDİ!

Fatih Portakal bu kez ise, İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında sabah kahvaltısı sonrası iplerin atıldığını açıklandı. Baba ve Oğul ilişkisinin artık sona erdiğini ve Ekim ayında bir Kurultay beklendiğini dile getirdi.

Portakal ayrıca, İmamoğlu'nun burada bayrak açarak, Kılıçdaroğlu'nun karşısında durabileceğini vurguladı.

Yorumlar 94 Yorum Var
  • coşkun 06.06.2023 13:32
    sen de kendini perişan ettin be Fatih. Bu CHP için seçim önceleri bir sevince biniyorsun. Ama seçim akşamları sonuçlar değişmiyor. Hep aynı. İnanki sen de chp nin başına geçsen sonuç yine değişmeyecek. Çünkü bizim zihniyet sıkıntımız var. Şahıslarla değil. Bunu iyi bilin. Allah ın izni ile de CHP bu ülkenin başına artık gelmeyecek. İstediğiniz kadar şahıslar değiştirin.
  • Yolcu 06.06.2023 12:57
    Kk nin bu millet için yapacagi en iyi siyaset insanoğlunu bu milletin başına bela etmemektir ...milletin hayır duasını alır..
  • Emekli 06.06.2023 12:51
    Chp nin başına tahsili önemli değil yalan söylemeyen namuslu biri gelsin yoksa 80 değil 280 yılda geçse iktidar olamaz.
  • vatansever32 06.06.2023 12:40
    bu adamlardan vatana millete bir hayır gelmez. ancak kendi aralarında koltuk paylaşır bunlar.
  • AkıllıDumrul 06.06.2023 12:17
    Ekremde gelse Masurda gelse CHP'den bir cacık olmaz. Morçakal boş hayaller peşinde.
Daha fazla yorum görüntüle