CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim hezimeti sonrası İmamoğlu ile baba-oğul ilişkisinin bittiğini açıklayan CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal CHP MYK Listesinin belirlendiği Kılıçdaoğlu-İmamoğlu toplantısı sonrası ipleri kopartan çok çarpıcı kulis bilgisi aktardı.
İşte Fatih Portakal'ın o sözleri;
"KAYBEDENLER KULÜBÜNÜN ÜYESİ OLMAK İSTEMİYORUZ"
Üzülüyorum, insanları umutsuz bırakıyorlar. Ben işin CHP'si, AK Parti'si veya MHP'sinde değilim. Her zaman kaybedenler kulübünün üyesi olmayacağız. Mutlaka daha cesur, daha demokrat birileri çıkacak. Ama o kişi Kılıçdaroğlu değil artık.
"İMAMOĞLU "KANDIRILDIM" DEDİ"
Pazar günü Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu kahvaltıda Marriott Hotel'de buluşuyorlar. Kahvaltıda MYK'da olacak isimler hakkında anlaşıyorlar. Daha sonra ayrılıyorlar. 2-3 saat sonra, öğle saatlerinden sonra İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu'ndan telefon geliyor. "MYK'daki isimleri ben değiştirdim, yeni isimler bunlardır" diyor. İmamoğlu etrafına dönüp en yakınındaki kişiye şöyle diyor: Kandırıldım. Sonrasında İmamoğlu zgün bir şekilde İstanbul'a dönüyor. İpler bu şekilde kopuyor.
"İMAMOĞLU'NA KILIÇDAROĞLU KAZIĞI"
Buna Kılıçdaroğlu kazığı der misiniz, evet. Olay bu şekilde gerçekleştiyse bir babanın oğluna kazık atması mümkün mü, hayır. O yüzden zaten diyorum baba-oğul ilişkisi koptu diye. Bundan dolayı dün akşam İmamoğlu'nun moralinin kötü olduğu ifade ediliyor.
-
mustafa
07.06.2023
15:33
Cambaza bakkk. Kılıçdaroğlu, Demokrat, dürüst, cesurdur diye yıllarca bu milletin gözünün içine baka baka yalan söylemediniz mi, milleti kandırmak için takla atmadınız mı? Özür dilemeniz gerekmez mi? Şimdi savunduğun kişi de aynı tezgahların adamı değil mi, niçin adamın sağ koluymuş gibi savunuyorsun? Nerde Gazeteciliğiniz, tarafsızlığınız? Millet sizi bilmiyor mu sanırsın bay Portakal?
Beğen
/ 12 kişi beğenmiş
-
Adam
07.06.2023
12:28
En başta, o umut ABD piyonu Kılıçdaroğlu değil.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Ayısigi
07.06.2023
10:32
Hic uzülme sekerim imamoglunuda savunmayada kalkma beni kandirildim demesi çok ama çok komik 85 milyon vatandasi kendisi kandirmadi mi laf aramizda kazandik diyem mansur degildi hiiii bunu unutacagimizi mi duşündünuz
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
Fatih
07.06.2023
10:05
İmamoglumu kandırılmış aaaa nasıl normalde kendi yalan makınasıdır
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
-
Haydar
07.06.2023
09:51
Bunlar iyi günleriniz. Daha neler olacak hele . Bekle sabret ve gör.
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle