Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. CHP kulislerinden aldığı bilgiyi paylaşan Portakal, şunları söyledi: 

"Ben değişimden, CHP'nin de kendisine yol bulmasından yanayım. Hangi CHP? Milliyetçi mi, muhafazakar mı, sosyal demokrat mı? Hangi CHP'siniz? 

Kemal Bey, sizinle olmadı kardeşim. O yüzden insanları umutsuz bırakmamanız gerekiyor. Faik Bey'in dediği gibi 'Bu seçim olmadı, bir sonraki seçimde olacak' mantığı da yanlış. 5 sene beklemek gerekiyor. 80 yaşına geleceksiniz. 

Kulis bilgisi şu: Eğer doğruysa yazık. İmamoğlu bayrak açtı ama zaten Yargıtay'daki cezası onanacak ve o ister istemez saf dışı kalacak. Eğer böyle bir düşünceye sahipseniz yazıklar olsun. Bu, adamınızın veya partili olan başkanınızın arkasında durmayacağınız anlamına geliyor. 

CHP Genel Merkezi'nde konuşulan senaryolardan biri buymuş. 'Zaten biz onu fazla dikkate almıyoruz, Yargıtay onun hakkında kararını verecek ve yarıştan düşmüş olacak' deniyormuş. 

Baba-oğul ilişkisi çabuk bitti. Böyle baba-oğul ilişkisi olmaz. Yazıklar olsun."

Yorumlar 61 Yorum Var
  • Ali 08.06.2023 15:51
    iSİMLERİ DEĞİL KAFANIZI DEĞİŞTİRİN.Zihniyetiniz değişmezse isimler değişse ne yazar...
  • reis reis 08.06.2023 12:12
    Bay kemal hem sosyal demokrak hem liberal hem milliyetci ülkücü bozkurtcu hem mücahit islamcı hem pkk lı chpkk lı daha değiştirsin ne kaldıki başka birde fetö var onu unuttuk adam neyapsın başka dostları ile bu kadar
  • Erdal 08.06.2023 11:23
    İki televizyon spikeri chp yi ayaklarına dolamış top çeviriyor
  • Goca GONYALI 08.06.2023 11:14
    aahhh Fatih aahhh... Bu isim sana Hiç yakışmıyor, Kamera önünden, 100 Yıllık Bir partiye komut vermen ne kadar manidar, Çok biliyorsan Sen adaylığını koy
  • Suat 08.06.2023 10:39
    Mr .Eko değişimi dilinden düşürmüyor Kemal "babası " kaybederken o da yanındaydı ,kaç miting yaptı , İstanbul kaç ay başıboş başkansız durdu,değişimin içine kendisinin de dahil olması gerekir,,
Daha fazla yorum görüntüle