Gizli olanı görme konusunda ne kadar iyisiniz? Hazırlanan bu içeriğe ilk baktığınızda sadece bir palyaço var zannedebilirsiniz. Ama aslında görselde bir köpek de bulunuyor. Doğru bakış açısı ve düşünmeyle zeka testinde doğru sonuca ulaşabilirsiniz. Peki 6 saniyede gizli köpeği görebilecek misiniz? Şimdi kendinizi kanıtlama zamanı...

PALYAÇO RESMİNDEKİ GİZLİ KÖPEĞİ BUL

Gözlem becerinizi ölçmenize ve mantıksal düşünme yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olacak zeka testindeki gizli köpeği bulmalısınız. Bu zeka testleri ile hafıza kapasiteniz de gelişecektir. Bu tür testler aynı zamanda ruh halinizi de iyileştirmektedir.

6 SANİYELİK SÜRENİZ GEÇİYOR

Bilişsel kapasitenizi geliştirmek ya da sadece eğlence amaçlı bu tür testleri yapmak istiyorsanız hazırlanan bu içerik tam size göre! Yukarıdaki zeka testinde kırmızı tulum giymiş, gülümseyen bir palyaço görünmektedir. İyi gözlem becerisine sahip bireyler tarafından çözülebilen zeka testi görselindeki gizli köpeği bulmanız için verilen 6 saniyelik süre hızla ilerlemektedir.

Son saniyelere geldik, acele edin!

GİZLİ KÖPEĞİ BULABİLDİNİZ Mİ?

Palyaço resmindeki gizli köpeği bulanları tebrik ederiz. Bulamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Peki siz köpeği görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyenizi aldı? Yorumlara yazarak herkesle paylaşın.

 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • bilmece 10.06.2023 08:27
    Palyaçonun arkasında gölgesi gözüküyor
  • Harika Duzkaya 08.06.2023 18:05
    Oalyaconun arkasında gölge gibi duruyor