CHP'de, Kılıçdaroğlu'na bayrak açan İmamoğlu'nun yerine Mustafa Sarıgül'ün İBB Başkanlığı için aday gösterileceği öne sürüldü. Sarıgül ise iddiayı yalanladı.

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı "değişim" talep eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerine, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün aday gösterileceği öne sürüldü. 

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresi değişim talebi karşılıksız kalınca Kemal Bey'le ipleri koparan Ekrem İmamoğlu yerine İBB adayı olarak Mustafa Sarıgül'ü gösterme fikrini dillendirmeye başladı. Sana söz belediyeleri de kaybedeceğiz" dedi.

SARIGÜL: ADAYLIK SÖZ KONUSU DEĞİL, OLAMAZ DA

Sarıgül, adaylık iddiaları sonrası Işık'a konuştu. Işık, yaptığı yeni paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Az önce Mustafa Sarıgül aradı, 'Şu ana kadar bana gelen böyle bir şey olmadı. Ama şimdiden söyleyebilirim ki benim açımdan böyle bir adaylık söz konusu değil, olamaz da. Ben geri dönüp bakmam! Ayrıca bunu parti içinde kim dillendiriyorsa bilsin ki CHP'ye iyilik yapmıyor' dedi."

Yorumlar 3 Yorum Var
  • muslim brothers 09.06.2023 22:52
    sarıgül, imamoğlu, engin altay hatta muharrem inci birlikte hareket etmeli kılıçtaroğlu denilen terörist seviciyi alaşağı etmeliler.
  • Mehmet Doğan 09.06.2023 15:15
    Asla kabul etmez. Etmemelidir...
  • Yozgatlı66 09.06.2023 13:52
    Yahu bu adam bu saatten sonra belediye başkanlığına bakar mı? Bu aşamadan sonra genel başkanlığa oynayacak. Partisini de bu yüzden feda etti bile.