10 Haziran'daki Şampiyonlar Ligi Finali, İngiliz ekibi Manchester City FC ile İtalyan takımı Inter arasında oynanacak. Saat 22.00'de başlayacak mücadele öncesinde birçok dünya yıldızı ve gazeteci de Türkiye'ye geldi.

Terim, İtalyanca röportaj verdi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fatih Terim'le bir röportaj gerçekleştirdi. Tamamıyla İtalyanca bir röportaj veren Terim'in İtalyancası sosyal medyada yine viral oldu. Di Marzio, sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Salih 10.06.2023 10:14
    iki kişi konuşacak. italyanca bilenler kimler? Muhabir ve Fatih Terim. Türkçe Bilenler kimler? Sadece Fatih Terim. Demek ki italyanca konuşacaklar.
  • Misafir 09.06.2023 15:25
    Adam senin ülkene gelmiş, sen adamın dilinde konuşunca kendini mutlu hissediyorsun bundan gurur duyuyorsun. Yıllarca bu ülkede kalan futbolcuların peşine kendi dilinde konuşması için tercüman vermek dünyanın başka hiçbir ülkesinde olmaz. Hepsi paşa paşa o ülkenin dilini öğrenir. Adamlar bundan gurur duyar. Bizim gibi kendi ülkemizde bile onların dilini konuşmaktan değil.
  • çav bella 09.06.2023 11:49
    italyaya gidecek belli italya aşığı hoca fiorentinayı unutamamış
  • Bitez 09.06.2023 11:41
    Baya iyi konuşuyor Fatih hoca,keşke biz de bir yabancı dili bu seviyede konuşabilsek..Bence yeterli.. Bazı fanatikler sırf muhalefet olsun diye sallamasyon demişler. :))
  • Anadolu Çocuğu 09.06.2023 11:13
    Benim dilimi bugüne kadar hangi yabancı teknik direktör öğrendi. Türkiye'de yıllarca hocalık yapan gordon milne ile cristoph daum bile Türkçe konuşmadılar. Adamlar istese 3-4 dili rahatlıkla konuşabiliyor. Türkçe'ye gelince bir cümle bile kurmak istemiyorlar. Bırak Allah'ını seversen. Fatih Terim'in yaptığı, Türk milletini küçük düşürmekten başka bir şey değil
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek