Eğlenceli zeka testinde beyin gücünüzü kullanacağınız içerik ile karşınızdayız. Detaylara yoğunlaşma gücünüz ve ortamdaki istediğinizi bulma hızınız sayesinde sonuca ulaşacağınız süre belirlenecek. Peki 4567 sayılarının arasındaki 4657 nerede? Görmeniz için süreniz 6 saniye!

ZEKA TESTİNDEKİ 4657'Yİ BULUN

Karmaşık bulmacalarda gözlem beceriniz ve algılama gücünüz zorlanmaktadır. Bu IQ testi eğlenceli olduğu kadar heyecan da vermektedir. Zeka testindeki 4567 sayıları arasındaki 4657'yi bulmaya çalışırken beyin gücünüz ve dikkat seviyeniz ortaya çıkacak. Gizli sayıyı bulma konusunda ne kadar iyisiniz?

HEYECANINIZI KONTROL ALTINDA TUTUN

Kendinizi görsel olarak sınayacağınız sayılı bulmacada zeka seviyeniz de belirlenecek. Kartal gözlü olduğunu iddia edenleri zorlayacak olan testte gözleriniz odaklanmaktan bulanık görmeye başlayabilir! Zaman sınırı adrenalin seviyenizi artırırken heyecana kapılmamaya çalışın.

TEST İÇİN SÜRENİN SONU YAKLAŞIYOR

Bu tür bulmacalar mantıksal akıl yürütmenizi ve sorunları çözme becerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Böylelikle aklınızın ne kadar hızlı çalıştığı da anlaşılacaktır. Artık son anlara geliyoruz. Bir kez daha görsele bakıp doğru sonucu bulmaya çalışın.

CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Eğer 4567 sayısının arasındaki 4657'yi 6 saniyede bulabildiyseniz görme yetenekleriniz, kıvrak zekanız ve pratik düşünceniz oldukça gelişmiş demektir. Bulanları tebrik ederiz.

Cevabı verilen sürede bulamayanlar için doğru yanıt görselini yukarıya bırakıyoruz. Daha fazla zeka testi çözerek kendinizi geliştirmeyi ihmal etmeyin.

Şimdi itiraf vakti; siz kaç saniyede görebildiniz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Arda Alperen Turan 11.06.2023 11:19
    10 saniye
  • Ahmet Sünkitay 09.06.2023 17:49
    53 sâniye