HABER7

Sözcü TV’de İyi Parti’nin seçim sonuçlarına etkisi üzerine yorum yapan İsmail Saymaz, Meral Akşener ve İyi Parti’ye sert sözler sarf etti.

İyi Parti’de yaşanan istifaların, “Değişim sırası İyi Parti’de mi” başlığıyla masaya yatırıldığı Sözcü TV’de, Akşener’e yakınlığıyla bilinen avukat Ersan Şen ve Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz karşı karşıya geldi. Akşener’in cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanyasına zarar verdiğini söyleyen İsmail Saymaz, milletvekili genel seçimlerinde ise İyi Parti’nin başarısız olduğunu söyledi.

Meral Akşener’in “Kumar masası” diyerek 6’lı masadan kalktığı süreci hatırlatan Saymaz, Akşener’in Kılıçdaroğlu’na yönelik uzun süre “kazanamayacak aday” argümanını kullandıktan sonra seçim dönemi destek vermesini “Anadolu insanının yemediğini” ifade etti.

GÖZLERİNE DEĞİL HAVAYA BAKTI

İyi Parti lideri Akşener’in 6’lı masadan kalktığı gün cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyleyen ve Akşener’in bizzat görüşme sağladığı Ersan Şen’in ise, İsmail Saymaz’ın sert eleştiriler sıraladığı anlarda havaya bakması dikkat çekti.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Namyelüs 19.01.2024 10:13
    HDP/PKK ile,FETÖ ile ve emperyalizm ile işbirliğinizin şeçimleri kaybetmenizin ana nedeni olduğunu ne zaman anlayabileceksiniz?
  • Namyelüs 15.06.2023 09:36
    Cahili dinlemeyi kestim!
  • Mehmetx 13.06.2023 20:34
    Ersan şene bakınca aklıma youtube de ki spkerin arkasın da ses çıkarmadan ağız göz hareketi yapan adam geldi :)))
  • Ahmet 13.06.2023 18:41
    Okumuş adam .... diyemedi incinmişsin dedi. CHP incinse ne olur. PKK ortağıdır.
  • misafir 13.06.2023 18:36
    Pkk nın içinde bulunduğu ittifakta yer alan sahte milliyetçi İP oy kaybetmeyecekte Mhp mi kaybedecekti.
Daha fazla yorum görüntüle