Oyuncu Eda Ece, katıldığı bir ödül töreninde depremzedeleri hedef alan sözleriyle büyük tepki çekti. Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların oy tercihlerine alaycı bir dille atıf yapan Ece skandal bir açıklama yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından devlet-millet ele ele vererek yaraların sarılması adına dünyaya örnek bir mücadele vermişti. 

Hatırlanacağı üzere 14 Mayıs seçimlerinden hemen sonra, deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fazla oy almasını hazmedemeyen muhalif hesaplar depremzedelere hakaretler yağdırıp 'keşke daha çok ölseydiniz, beter olun, hakkımız haram olsun" diyerek yaptıkları yardımları geri istemişti.

Oyuncu Eda Ece de, katıldığı bir ödül töreninde depremzede vatandaşları hedef alarak, oy tercihleri ile açık biçimde alay etti.

SKANDAL SÖZLERDE BULUNDU

Eda Ece, "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse" gibi skandal sözler kullandı. Ece'nin sözlerine salonda bulunanların kahkaha atması ise ayrıca dikkat çekti.

 

Yorumlar 61 Yorum Var
  • Asalak 15.06.2023 00:19
    Sizden biri seçilince demokrasi sizden olmayan seçilince ne oluyor peki ödüllü vatansever sanatçı kişilik siz kimsiniz ki bu milleti böyle keyfinize göre yargılayabiliyorsunuz
  • Osmanlı 14.06.2023 21:54
    Her Türlü Hakareti Yapın,Küfredin, Köylü Diye,Çoban Diye,Depremzede Diye, Sizlere Oy veremediler Diye Otekileştirin, Sonrada Atatürk Maskesi Takın Memlekette Gezin,Yalancısınız,Bu Memleketi Haketmiyorsunuz, Allah'a Şükrediyorum Milyonlarca, ELHAMDÜLİLLAH SİZLER GİBİ DEĞİLİM
  • Çiçek 14.06.2023 19:51
    Gülme komşu gelir başına demişler bir GECEDE AİLENİ EVİNİ BÜTÜN YATIRIMINI ŞEHRİNİ KAYBEDEN bilir NE ACI oldugunu halkın acısıyla acısıyla dalga geçmek gülmek iyi deyil ben size para verdim diye başına vurmak Küçümseyip aşşalamak MARİFET Deyil vermeyin böyle çıkıp REKLAM verir. gibi olmaz nerde kaldı bunun hayrı
  • Gerçekten savcı. 14.06.2023 19:32
    Atatürkü çok seviyosan reis'i takip etmelisin tamam chp atatürkün kurduğu parti babanızın çifliği parti deyil ..
  • Mahmut 14.06.2023 18:53
    Sizin devrinizde bitecek hiç merak etmeyin
Daha fazla yorum görüntüle