CHP yandaşı gazeteci Enver Aysever "Halk TV operasyon kanalıdır. Halk TV'de çok önemli işe alımları (İmamoğlu'nun en yakınındaki isim) Murat Ongun yapıyor" diyerek kanalın Kılıçdaroğlu'na karşı İmamoğlu'nu desteklediğini dile getirdi.

14-28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP karıştı. İstifası beklenen Kemal Kılıçdaroğlu koltuğunu sağlamlaştırma planları yaptı. 'Değişim' diyerek kazan kaldıran Ekrem İmamoğlu ise genel başkanlık için destek toplamaya başladı.

AYSEVER'DEN İDDİALAR

Bugüne kadar hep 'baba-oğul' imajı çizen ikili arasında koltuk kavgası tırmandı. Seçim öncesi 'Kılıçdaroğlu kazanacak' diyen CHP'li gazeteci Enver Aysever ise iddialarını sıraladı.

ÖZDİL, İMAMOĞLU İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında medya savaşlarının başladığını anlattı. Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği için Sözcü gazetesinden kovulan Yılmaz Özdil'in Ekrem İmamoğlu'nu desteklediğini açıkladı.

'KANAL KURACAK' İDDİASI

"Yılmaz Özdil, Kılıçdaroğlu'na karşı İmamoğlu için kanal kuruyor" ifadelerini kullandı. Ekrem İmamoğlu'na yakın isimlerden Murat Ongun ile ilgili şoke eden iddialar ortaya attı.

'KILIÇDAROĞLU'NUN ELİNİ KOLUNU BAĞLIYORLAR'

Aysever, geçtiğimiz günlerde de Halk TV'deki işe alımların Murat Ongun tarafından yapıldığını söylemiş ve bu hamlenin seçim öncesi kurultaya giderken Kılıçdaroğlu'nun elini kolunu bağladığını ifade etmişti.

"Merdan'ı da boğacaklar, Tele 1 ayakta kalır mı bilmiyorum. KRT TV dönecek, Sözcü ve Halk TV zaten tetikçi" diyen Enver Aysever, bugün YouTube'da yaptığı canlı yayında sözlerini tekrarladı.

'İŞE ALIMLARI MURAT ONGUN YAPIYOR'

"Halk TV'de çok önemli işe alımları Murat Ongun yapıyor" diyen Enver Aysever, "Halk TV bir operasyon kanalıdır" çıkışı yaptı. "Hadi 'hayır' desinler, dava açsınlar konuşalım onu da" sözleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

CHP'DEN ONGUN'UN O HAMLESİNE TEPKİ...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, geçtiğimiz hafta Kılıçdaroğlu'nu kurultayda yeniden aday göstereceklerini söylemişti.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • serhat 09.08.2023 15:06
    Türkiye dışından cumhuriyet ve halktv ye akan paralardan enver'e avanta vermemişler bağırıyor.... "Her puta dokunduk" diyor taptığı para putuna dokununca böyle böyle oluyor :)
  • Abdulbaki Yeşil 20.06.2023 05:17
    Bu kadar özürlü biraraya nasıl geldi onu merak ediyorum. Bunların al birini vur öbūrüne.
  • Abdulbaki Yeşil 20.06.2023 05:14
    Hepsinin ipi fetö elinde. Ama çırpındıkça foseptik çukuruna batıyorlar ister imam ister kılıç farketmez akıbetleri belli. Kilavuz karga olunca
  • yusuf40 20.06.2023 01:42
    Eeee, bunlar baba oğuldu. Bunların ne babalığına, ne oğulluğuna güven olur :))
  • Kıymet KansuCerlek 20.06.2023 01:02
    Uçurumun kenarından döndükbaşımıza getirmek istedikleri adaydan nasıl kurtulacağız travması yaşıyorlar
Daha fazla yorum görüntüle