Üst üste 13 seçim kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, fondaş TELE 1’de bir kez daha ‘değişim’ söylemleri ile genel başkanlık koltuğuna göz diken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu topa tuttu. "Değişimin bayraktarlığını yapan partiye nasıl değişimin önünü aç dersiniz" diyen Kılıçdaroğlu, "Bir kişinin iradesiyle değişim olmaz." mesajını verdi. İmamoğlu'nun İBB'deki görevine devam etmesi gerektiğinin sinyalini veren Kılıçdaroğlu, "(Babasının şirketine gönderme yaparak) Şirketler ayrıdır partiler ayrıdır. Partiyi şirket gibi düşünemezsiniz." ifadelerine yer verdi.
.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • TÜRKİYE 23.06.2023 06:39
    Hemde seve teslim edeceksin. Hem sen kazanmadınki istanbulu Altılı masanın hepsi var ,temelli ne demişti hatırla bay bay kemal
  • Misafir 23.06.2023 03:47
    Ulan Hinzir Ha sen Ha ekrem farketmiyor
  • Ipsiz 23.06.2023 02:03
    Klasik Cumhuriyet halk fikrasi… Cumhurbaskani yardimcisi yapacam diye belediye baskanlarini alip il il gezdiniz. Istanbulluya Ankaraya hizmet etmek simdimi geldi aklina. Milleti kandirmaktan baska birsey bildiginiz yok. Bir belediye baskaninin isini birakip il il miting yapmasi yasak degil mi. Cezalanmasi gerekiyor bunlarin nerde hak hukuk Adalet.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek