Sözde hayvan destekçisi örgütü Paw Guards'ın yöneticisi Burak Arslan, "Başıboş köpekleri toplayın" diyen vatandaşları, "Sokak köpeklerini öldürenleri öldüreceğiz. Bizi insan katliamına zorlamayın" tehdidini savurmuştu. Daha sonra sosyal medyada insanlara saldıran başıboş köpeklerin toplatılması yönünde çağrıda bulunan vatandaşları hedef alan Arslan, teknik ekipleriyle söz konusu çağrıyı yapanların telefonlarını yazılım ekipleriyle hack'leyeceklerini ve kimliklerini tespit edeceklerini öne sürmüştü.
Burak Arslan, geçtiğimiz günlerde de sosyal medyadan yaptıkları canlı yayında, "En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım" diyerek cinayet çağrısında bulunmuştu.
Vatandaşları ölümle tehdit eden şüphelinin "Halk Arasında Korku ve Panik Yaratmak Amacıyla Tehdit" suçunu işlediği tespit edilerek, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerince hakkında inceleme başlatıldı.
Yapılan inceleme sonucunda 'cinayet çağrısı' yapılan videoda yer alan şahısların kimlik bilgilerinin tespit edildiği ve Burak Arslan'ın yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı.
Yakalanan şüphelilerin adli işlemlerinin ardından 23 Haziran'da adli makamlara sevk edileceği vurgulandı.
-
Adalet
24.06.2023
19:48
Bunu "yanlışlıkla" bir kaç aç kalmış başı boş köpek ile bir yere bırakın, bakalım ne olacak. Şöyle pit bull ve doberman türü köpekler ile mesela.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Nope
24.06.2023
09:31
Adam hislerime tercüman olmuş.
Beğen
-
önce vatan
23.06.2023
09:57
Bi kadın çıkıpda bu adam beni taciz etti desin bir daha gün yüzü göremez
Beğen
-
Akpartili
23.06.2023
09:47
Sadece bu görntüyle kalır. Mahkeme serbest bırakır. Türkiye'de her şey kağıt üstünde kalıyor artık ümidim kalmadı.
Beğen
-
vatandaş
23.06.2023
09:30
bide polise direniyor :)
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle