İstanbul yerel yönetimde Nurettin Sözen dönemine döndü. Metroda yaşanan arızalara bugün bir yenisi daha eklendi. Megakentin en çok kullanılan metro hatlarından biri olan M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı hattındaki bir metro arıza yaptı. Uzun süre seferler aksadı.

KLİMALAR ÇALIŞMIYOR, VATANDAŞLAR ÖFKELİ

Seferlerin az olması nedeniyle metroyu sonuna kadar dolduran vatandaşlar, klimalar da çalışmayınca ter dökmeye başladı. Sıcakta beklemekten bunalan yolcular, yaşadıkları mağduriyet nedeniyle büyük öfke yaşadı. Arıza ile ilgili İBB iştiraki Metro İstanbul'dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Vatandaşların sosyal medyada yoğun tepkisine karşılık Twitter'dan verilen yanıtta, "Bir aracımızda meydana gelen anlık bir arıza nedeniyle araç servis dışına alınmış ve sefer düzenlemesi yapılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

İmamoğlu dönemindeki İstanbul son dört senedir bir rutin haline gelen toplu ulaşımdaki aksaklıklar, vatandaşları canından bezdirdi. Mağdur vatandaşlar CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesine ve Ekrem İmamoğlu'na isyan etti.

"NEYSE 6-7 AY SONRA GÖRÜŞECEĞİZ"

Tıklım tıklım dolu olan ve hareket etmeyen metrodan görüntü paylaşan bir vatandaş CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak, "İstanbul'u değil daha metroyu yönetemiyorsun sen. Allah'tan korkar insan, şu milletin çektiğine bak ya. Neyse 6-7 ay sonra görüşeceğiz, bu nedir ya? Her şey çok güzel olacakmış! Çok güzel oluyor. Her gün arıza mı olur?" serzenişinde bulundu. Metroda bulunan bir kadın ise "Aynen" ifadelerini kullandı.

"HER GÜN ARIZA YETER, BIKTIK REKLAMINDAN ŞOVUNDAN"

Yolda kaldığını belirten bir başka vatandaş ise İmamoğlu'nun Twitter'dan yaptığı reklam paylaşımına yanıt vererek, "Ya şu an saat 19.08 ve tam yarım saattir Fatih metro durağında bekliyoruz arızadan dolayı... Her Allah'ın günü arıza yeter be kardeşim yeter... Önce çalışanları adam gibi çalıştırın bıktık reklamından, şovundan..." tepkisini gösterdi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Yutre 25.06.2023 22:16
    AMAN AMAN SURDA Bİ METRO ARIZALANMIŞ HEMEN Bİ LAF SOYLEYELİM AMAN SURDA Bİ OTOBÜS YANMIŞ ŞÖYLE YAPALİM BAKİN BU İYİ Bİ AKIL DEGİL İSTANBUL BUNU HAK ETTİMİ ETTİ İDEOLOJİK DÜŞÜNENLERİN AGİNA DÜŞTÜ rast gelsin
  • tepki 25.06.2023 16:28
    yine siz iyisiniz arada oluyor norvec de yilin nerde ise yarisi tren gitmez yazin zaten sorun kar yagar ayni soguk da ayni olur yine trenler yok uzun sure biz ne yapalim
  • ÖNCE VATAN 24.06.2023 13:14
    Terör örgütü CHP Lİ. Belediye lerin ALLAH. Belasını. Versin. İNŞALLAH. AMİN
  • Ahmet Can 24.06.2023 09:54
    Bence hallerinden memnun gibiler konuşan adam haricinde kimsenin umurunda değil gibi kulaklıkları takmışlar müzik dinliyorlar.
  • Misafir 24.06.2023 09:39
    İstanbul bunu hak etti etmeye de devam ediyor genel seçimleri gördük demek ki memnun halinden daha coooook güzel olur herşey merak etmeyin. Yazık!
Daha fazla yorum görüntüle