Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen Fatih Portakal, seçimlerde yenilgiye uğrayan ve koltuğunu bırakmayan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun göreve devam etmesi durumunda CHP'nin kalesi olarak görülen İzmir'in de kazanılamayacağını söyleyen Portakal, "Bayramdan sonra muhalefeti çok konuşacağız" ifadelerini kullandı.
''İZMİR BİLE KAYBEDİLEBİLİR''
"Eğer Kılıçdaroğlu o koltukta oturmaya devam ederse Mart 2024'deki seçim geldiğinde şöyle bir sonuçla karşılaşma ihtimali büyük. Koltukta oturmaya devam ederse, İmamoğlu İstanbul'da Yavaş Ankara'da oralar bile kaybedilebilir. Çünkü Kılıçdaroğlu'nun peşinden gitmeyecek o kadar çok seçmen var ki. Çünkü o seçmenlerin umudu kırıldı bitti. Kaybetmiş birisinin ardından neden gitsinler, ben gitmem artık. Bakın bunu yazın bir kenara. Aynı ısrara devam edecek olursa güvendikleri 'kale' dedikleri İzmir'de bile Tunç Soyer'in kazamaması söz konusu olabilir.'' ifadelerini kullandı.
-
tepki
30.06.2023
22:39
aga izmir izmir der iken tekmeyi yedi demek yanlis ata oynamis chp tv chp dusmanlik yapiyor idi tam komedi
Beğen
-
Mustafa Akın
30.06.2023
04:35
Değiş Tonton. Öyle bir çizgi film vardı eskiden.
Beğen
-
Salo
29.06.2023
20:14
İzmir'i chp 'den kurtarın, yalvarırım... İzmir lağım içinde yüzüyor...
Beğen
-
vtd3434
29.06.2023
19:16
seçim öncesi kemal dede diyenler,methiyeler düzen bu zümre,şimdi dönmüş tersine,portakal efendi neyin peşinde bilmem ama kemalin yerine gelsin diyeceginiz kim var acaba :)imamoğlu mu? puhaha
Beğen
-
yazıcı
29.06.2023
18:42
İhtimaldırki izmir kalıntı yunan artıklarını
Temşzleyecek
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle