Mersin’de ev sahibi ile kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönerken, kiracı yanında getirdiği silahla ev sahibini vurdu. 8 kurşun isabet eden ev sahibi hayatını kaybetti.

Mersin’in Toroslar mahallesinde bir kiracı ve ev sahibi arasında tartışma çıktı. Kiracının kirayı ödeyemediği için çıkan tartışmada büyüyerek kavgaya dönüştü. Bir süre sonra kavgaya silah dahil oldu. Kiracının yanındaki silahı 8 el ateşlemesiyle ev sahibi olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen vatandaşın yakınları olay yerine gelerek silahla ateş eden kiracıyı darp etmeye kalktı. Polis olaya  müdahale etti.

Yorumlar 110 Yorum Var
  • Ali kemali Armutlu 15.07.2023 12:35
    Kımse, kimseye evini kiraya vermeye zorlayamaz, ev bulamayan istilacılar, gitsin
  • master 14.07.2023 21:03
    devlet bu duruma acil el uzatmalıdır.semtlere göre kira bedeli konulmalıdır ozaman bu kavga gürültü biter. herkez verecegi alacagı parayı bilir.
  • Akılsızlık 14.07.2023 16:36
    Kiraya vermek için ev daire almak akılsızlıktır.Ev sahibi kiraya verdiği andan itibaren evinin sahibi olmaktan çıkıyor,kanun kiracıyı ev sahibi haline getirmiş,enflasyonun yüzde 60 olduğu ülkede kira atışını yüzde 25le sınırlamak en büyük yanlıştır.Evini boş tut kiraya verme ilerde lazım olunca kullan veya lazım olmayacaksa satarak altına,gümüşe,tarlaya yatırım yap sakın ev alıp kiraya verme.
  • İdam kısas gelsin 14.07.2023 16:32
    Adam öldürmek bu kadar kolay ise cezalarda caydırıcılık yok demektir.Acilen idam kısas gelmeli,mahkeme yoluyla halledilecek mesele için insan öldürülmez,insan hayatı hayat bu kadar ucuz olamaz.
  • Misafir 14.07.2023 16:21
    Devletin koyduğu yüzde 25 artırmayı beğenmeyen ev sahipleri evlerini satsınlar. Hiç Kimse kanundan daha güçlü ve hukuk tanımazlık yapamaz. Kanunları çiğneyenlere de en ağır cezalar gelmeli
Daha fazla yorum görüntüle