Mersin'de genç bir kızın alışveriş mağazasında darp edilmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Darp sonucu yaralanan genç kız, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şikayet üzerine çalışma başlatan polis, şüpheli S.G'yi gözaltına aldı. Genç kızın nişanlısı olduğu ileri sürülen şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı
Öte yandan genç kızın darp edildiği anlara ilişkin görüntüler, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada da paylaşılan görüntülerde, şahsın mağazanın içerisindeki bir tezgahın arkasında genç kızı yere yatırarak tekme tokat dövdüğü anlar yer aldı.

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 10 Yorum Var
  • Mazotçi 23.07.2023 22:15
    Darp mı etti :d kız ölümden dönmüş. Bunun adı darp mı?
  • Şua 23.07.2023 21:59
    Birde nisanlisi diyor.Allahim bu nisanliyken bunu yapqbilme cesareti bulmus evlense dograyip bir kenara atar herhelde.Allahim bu kadar kolay olmamzli.ilkfmde bir insanin bir esya kadar degeei yok.esyaya zarar verse daha cok ceza alir
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek