Çankaya ilçesi Sakarya Caddesi’nde bir eğlence mekanı çıkışında sivil kıyafetli 2 polis ve 1 bekçi tartıştığı 5 kadını darp etmesinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI
Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "24 Ağustos 2023 günü saat 06.30 sıralarında haber merkezine gelen kavga ihbarı üzerine, olay yerine giden polis ekipleri, eğlence mekanının çıkışında alkollü vaziyette iken, yoldan geçen kadınlara yönelik sözlü-fiziki saldırıda bulunan ve havaya ateş eden sivil kıyafetli, biri çarşı mahalle bekçisi ikisi polis memuru olduğu anlaşılan 3 kişiyi derhal gözaltına almıştır. Adı geçen şahıslarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılarak şahıslar açığa alınmış ve mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecektir" ifadeleri kullanıldı.
-
Abdullah
25.08.2023
15:58
Bu kadınlar etrafta baska erkekler varken onlara degilde eglence mekanından alköllü cıkan 2 polis ve 1 bekci kılıklı eşkiyalara saldırıyor niye acaba..bu tipler öncelikle görev basında degıller..varsayalım alkollu degıl gorev basında olsa bıle ınsanlara boyle davranma hakları yoktur.hersey kanunlar cercevesınde bellidir ona gore davranmak zorundadır..bunlar içimizdeki çürük elmalardır
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
MisafirBalıkesirli
25.08.2023
15:30
Bu kadın kılıklılarının hiç mi suçu yok.Polisleri tebrik edip ödüllendireceğimize tutukluyoruz yazık.Dünya nereye dönmüş biz tersine dönüyoruz.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle