2019 yılında göreve geldiği günden bu yana, adı farklı skandallarla ülke gündemine düşen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bu kez de sıradan bir vatandaşın bile yapmayacağı hatayı yaptı.

Türk Bayrağı Kanununa göre, ay yıldızlı bayrağımızın üzerine herhangi bir görsel veya yazı yazılması yasak olmasına rağmen Fethiye’nin çeşitli noktalarına şanlı bayrağımızın üzerine ad, soyad, ünvan ve Fethiye Belediyesinin logosunu bastırarak şehrin farklı noktalarına astırdı. Bunu gören vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN KINAMA

Başkan Alim Karaca'nın bu yakışıksız davranışının ardından, vatandaşlar gibi Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke de tepkisini gösterdi.

Başkan Teke konu hakkında yaptığı açıklamasında; "Türk Bayrağımız! Bağımsızlığımızın Nişanesidir! Şehitlerimizin Aziz kanlarıyla sulanan namusumuzdur. Hiç bir kurum ve kuruluşun reklam aracı değildir. Şanlı Türk Bayrağımıza yapılan saygısızlığın sorumlusu kim ise derhal Bayrak Kanunu’na muhalefetten adli işlem yapılması gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Hüseyin Bardakçı 28.08.2023 14:16
    Bu Zihniyet in Türklükle Türk Bayrağı ile Ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'le Sorunları Vardır Onun İçin Yapıyorlar
  • Cuneyt kıran 27.08.2023 13:55
    Acil suçtur bu kan bu şehitler döktü kimse çıkar menfaat için böyle bir rezalet yapmz kaymkmlk valilik bildrlyor kahretsin toplatlyor smdi ayvayi yednz bu ülke kan döktü kan kimsnz sizz kimmm kimmm
  • Misafir 27.08.2023 12:23
    CHP zihniyeti Atatürk ve Türk bayrağımızı çok sevdikleri için böyle davranıyorlar!