Galatasaray'ın stoper transferinde Sergio Ramos'a ilgisi bitmiyor. Sarı-Kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi Play Off rövanş maçının ardından Ramos ile bir kez daha masaya oturacak.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Galatasaray, kadrosuna stoper takviyesinde bulunmak istiyor.

Bu hedef doğrultusunda bir süredir bonservisi elinde olan İspanyol stoper Sergio Ramos ile görüşen sarı-kırmızılı idareciler bir kez daha 37 yaşındaki isimle transferde orta yol bulmaya çalışacak.



MOLDE MAÇI SONRASI MASAYA OTURULACAK

İspanyol basınında AS'ta Özgür Sancar imzalı habere göre, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, önümüzdeki Salı günü Molde ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Play Off rövanş maçının ardından, Ramos ile masaya oturacak.

Galatasaray yönetiminin anlaşma konusunda iyimser olduğu belirtilen haberde, sarı kırmızılıların İspanyol yıldıza maaş teklifinin ise 6 milyon euro olduğu kaydedildi.

Haberde görüşmelerin yavaş ilerlediği ancak temasların tam olarak kesilmediği de belirtildi.



RAMOS GELİRSE NELSSON SATILABİLİR

Ayrıca bu hamlenin yapılması ve Ramos'un transfer edilmesi durumunda Galatasaray'da Nelsson'a gelecek tekliflerin de değerlendirebileceği konuşuluyor.

Devler Ligi'nde gruplara kalması durumunda yüklü bir geliri kasasına koyacak olan sarı-kırmızılı takım, yapılacak yeni sponsorluk anlaşmaları ile de transferlerin mali yükünü en aza indirmeye çalışacak.

37 yaşındaki Ramos, geçtiğimiz sezon PSG ile tüm kulvarlarda 45 karşılaşmaya çıktı ve takımına 4 gol 1 asistlik katkı sağladı.

 

Yorumlar 0 Yorum Var