Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Mehmet Altınöz "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni Yeniden Refah Partisi biz alacağız. 1994'te Refah Partisi almıştı. 2024'te de biz alacağız. " dedi.
Altınöz, seçimlere tek başlarına gireceklerini belirterek seçim ittifakı yapmak mecburiyetinde olmadıklarını söyledi.
"İBB'Yİ YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK BİZ ALACAĞIZ"
Altınöz, şu ifadeleri kullandı;
"İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni Yeniden Refah Partisi biz alacağız. 1994'te Refah Partisi almıştı. 2024'te de biz alacağız. Yeniden Refah Partisi olarak biz alacağız.30 yıl sonra inşallah Yeniden Refah Partisi olarak orada damgamızı vuracağız inşallah. 31 Mart akşamı Saraçhane'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarihi binasının önünde genel başkanımız teşekkürler İstanbul konuşması yapacak. Biz İstanbul'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin yürütmüş olduğu çalışmaları da eksik buluşuyoruz. Sayın Ekrem İmamoğlu'nun şu ana kadar vermiş olduğu vaatlerin bir karşılılığın olmadığını görüyoruz"
"YERELDE İTTİFAK YAPMAK MECBURİYETİNDE DEĞİLİZ"
Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir seçim ittifakı yapıldığını kaydeden Mehmet Altınöz, yerel seçimlerde seçim ittifakı yapmak mecburiyetinde olmadıklarını söyledi.
"YEREL SEÇİMDE BARAJ YOK"
Mehmet Altınöz, "Yerel seçimlerde ittifak yapmaya gerek yok. Yerel seçimlerde barajda yok. Barajda aslında Türkiye'de antidemokratik bir durum. Baraj olmasın Türkiye'de hiçbir parti ittifak yapmaz. Millet İttifakı'ndaki partilerde Cumhur İttifakı'ndaki partilerde yapmaz." ifadelerini kullandı.
-
TEK GEZEN
05.09.2023
17:36
inşaallah hadi bakalım
Beğen
-
bülent duman
05.09.2023
16:34
bu dönem gerçekçi olmak lazım.oylar bölünmesin.son defa akp
Beğen
-
Gürsoy
05.09.2023
16:05
Yeniden refah İstanbul'da son seçimde 340,000 oy almış.
(O oyların bir kısmını da AKP nin katkılarıyla almış)
Sayın altınöz; biraz inandırıcı laf edin Allah aşkına. Bu oy sayısıyla "İstanbul Büyükşehir Belediye'' başkanlığını hayal bile edemezsiniz.
NOT: İstanbul B.B.Başkanlığı için 2024 te 12.000.000 oy kullanılacak
Beğen
-
rijit
05.09.2023
15:47
Hadi İnşallah
Beğen
-
slm
05.09.2023
15:45
30 yıl önce İstanbul belediyesini alan şahıs RTE şu anda Ülkenin cumhurbaşkanı. Sen neyin demogojisini yapıyorsun mübarek adam.
RTE ye destek ol istişare edin de beraber İstanbulu kurtaracak/kazanacak ve layıgıyla yönetecek bir aday çıkarın.
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle