Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le Soçi'deki görüşmesi sonrasında düzenlenen ortak basın toplantısında, "Özellikle Ukrayna'nın burada Rusya ile müşterek adımların atılabilmesi noktasında yaklaşımlarını yumuşatması gerekiyor." dedi.

Erdoğan'ın sözlerine, Kiev yönetiminden yanıt geldi. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin danışmanı Mihaylo Podolyak, yumuşama söylemini reddederek, "Gerçekçi olalım ve var olmayan seçenekler hakkında konuşmayı bırakalım." dedi.

İngiliz haber ajansı Reuters'a konuşan Podolyak, Rusya'ya ödün veren hiçbir politikayı desteklemeyeceklerini söyledi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Ruziye kuș 07.09.2023 14:24
    benim görüșüm, ukrayna dengeyi kaybetmiș bașkalarının idaresi altında yürüyor bir değil bir çok kiși tarafından yönetiliyor.