Haber7 – ÖZEL

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, “Düşman işgalinden kurtulduk” açıklamalarını yaptığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın hemen ardından 2 Eylül’de Yunanistan’a koştuğu öğrenildi.

YUNAN BASINI: “COŞKUYLA KARŞILANDI”

CHP’li Tunç Soyer’in İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İzmir-Midilli deniz seferlerinin tamamlanması kapsamından Midilli Adası'na gittiği bildirildi. Yunan yetkililerle samimi pozları dikkat çeken Tunç Soyer’in Yunan basınına göre coşkuyla karşılandığı belirtildi.

“BARIŞ VE DOSTLUK ANLAŞMASI İMZALANDI”

CHP’li Tunç Soyer ile Midilli Belediye Başkanı Stratis Kitelis arasından “Barış ve dostluk anlaşması” imzalandığı vurgulandı.

SİRTAKİ VE RAKI KEYFİ YAPTI

CHP’li Tunç Soyer’in Midilli’de bulunduğu süreçte rakı ve sirtaki keyfi yaptığı öne sürüldü. Soyer’in akşam Midilli’de sirtaki eşliğinde Yunan belediye başkanıyla eğlendiği iddia edildi.

NE SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI NE ULUSAL MEDYAYA YANSITI

Sosyal medya hesaplarının aktif bir şekilde kullanan Tunç Soyer, böyle bir ziyareti ve etkinlikleri paylaşmaması dikkat çekti. Yunan basınında yer alan Soyer’in ziyareti, Türkiye'de ulusal haber ajanslarında da yer almadı.

___________________

 OSMANLI'YA "HAİN" DİYEREK DİL UZATMIŞTI

9 Eylül 2022'de İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlamaları dolayısıyla Gündoğdu Meydanı'nda dün düzenlenen etkinlikte CHP'li Tunç Soyer büyük bir skandala imza atmıştı.

Etkinlikte kürsüye çıkan Tunç Soyer "Yüz yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, kadınları, çocukları, geleceği hiç düşünmediler." diyerek Osmanlı'yı hain ilan ederken konuşmasında Yunan'ın adını dahi geçirmemişti.

Tunç Soyer'in bu sözleri büyük tepki çekmişti.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Cihan 10.09.2023 20:04
    Nasil siritiyor ki, kendi memleketinde tabii...
  • Evet 10.09.2023 18:44
    Hani Yunan denize dökülmüştü, belediye başkanı bile oluyor adamlar İzmir'e
  • İff 10.09.2023 13:35
    Yunan tohumu
  • Angaralı 10.09.2023 13:28
    İzmirdeki türkler uyanmadıkça bu tarz insanlar eksik olmaz
  • Gurbetçi Adem 10.09.2023 12:43
    Bir inat uğruna bütün kötülükleri kabulleniyorlar başlarında kimin olduğu sadece müslüman biri hariç farketmez sadece inaçlı olmasın yeter Allah akıl fikir versin bunlara ve susanlara
Daha fazla yorum görüntüle