Gazeteci Levent Gültekin ile İYİ Parti arasında tartışma alevleniyor. Gültekin kendisine mahkeme yolu gösteren İYİ Parti'ye "Eğer zerre kadar haysiyetiniz varsa, o mahkemeyi bekliyorum." diyerek meydan okudu.
Gazeteci Levent Gültekin geçen hafta, kendi YouTube kanalından yaptığı yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, cumhurbaşkanı adaylığı sürecinde ikili oynadığını, aslında Kılıçdaroğlu’nun adaylığını engellemek istemediğini, İmamoğlu ve Yavaş’ı devre dışı bırakanın da kendisi olduğunu öne sürmüştü. İYİ Partili çok sayıda üst düzey isim Gültekin'i yalancı ve iftiracı olmakla suçlamıştı.
GÜLTEKİN'DEN HODRİ MEYDAN: HAYSİYETİNİZ VASA MAHKEMEYE VERİN BENİ
Gültekin İYİ Parti'nin sözleri karşısında "Mahkemeye vereceğiz" dediklerini de aktararak "Eğer zerre kadar haysiyetiniz varsa, zerre kadar onurunuz varsa o mahkemeyi bekliyorum çünkü bu ülkeye nasıl kumpas kurduğunuzu mahkemeden hep beraber en azından açıklığa kavuşturabileceğiz." dedi.
-
tuncay 26
13.09.2023
08:41
Yeter artık bıktık bu ülkede bir şeyler bildiğini söyleyip, bana şunu yapın da görelim diyenlerden. Ülkemin savcıları bu tür insanları çağırıp ne biliyorsun anlat demiyor. Madem biliyorsun niye susuyorsun.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Gakko izmir
13.09.2023
02:46
Anıtkabir'de ziyaret edildi.... şimdi sıra siha sezginle orduya saldıranlara görüşme ye geldi...
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
ZAZA12
13.09.2023
01:35
bunların yaptıkları milletin aklıyla alay etmek madem sen bunları biliyordun daha önce niye çıkıp söylemedin sanki yeni olmuş da çıkıp vır vır ediyorsun herşey istediğiniz gibi gitmedi öyle mı aklına geldi
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Adil
13.09.2023
00:54
Bırak tehdidi falan. Bildiğin birşey varsa savcılara ve halka anlat. Değilse sen de o kumpasın bir parçasısın demektir.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
xxxxx
12.09.2023
23:48
bu bayan kiminle ortak olmuş sa hepsine aynı numarayı çekmiş
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle