İstanbul'da camide içki içip '3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse' notuyla fotoğraf paylaşan ve ivedilikle yakalanan şahsın ilk ifadesinde 'Yüksek alkolün etkisiyle yaptım. Ben ateistim' diyerek özür dilediği ortaya çıktı.

Bir camide alkol aldıktan sonra paylaştığı rezil görüntü ve ifadelerle Türkiye'nin gündemine düşen ve kıskıvrak yakalanan şüpheli S.Y.Ö.'nün polisteki ifadesine ulaşıldı.

."YÜKSEK ALKOLÜN ETKİSİYLE YAPTIM ATEİSTİM"

Emniyetteki işlemleri devam eden S.Y.Ö.'nün polisteki ilk ifadelerine ulaşıldı. İfadesinde, "Yüksek alkolün etkisiyle yaptım. Ben ateistim, cami beni ilgilendirmez. Yaptığımdan pişmanım" diyen şüphelinin, özür dilediği öğrenildi. Pişmanlığını dile getirdiği öğrenilen zanlı, "İçeride namaz kılan son bir kişi kalmıştı, o çıktıktan sonra bunu yaptım. Özür diliyorum" dediği aktarıldı.

Dün akşamdan bu yana İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde polise ifade veren şüphelinin, bugün akşam saatlerinde savcılığa sevk edilmesi bekleniyor.

.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • ALP 17.09.2023 11:07
    alkolün promiline göe daha fazla ceza verin
  • Misafir 16.09.2023 19:33
    Yüksek derecede alköllüdünde içerideki tek kişinin kaldığını nereden fark ediyorsun
  • Osmanlı 16.09.2023 18:53
    Ah ki ahh. Osmanlı devri olacaktı ki, o boş kafatası bedeninden ayrılacaktı.
  • Zekeriya Takaoğlu 16.09.2023 18:33
    Her halt isleyenin ,özür dilemesi ile kurtulacağını düşünmesi; bu gibi sapkınlıkların yapılmasında lokomotif görevi görüyor. Topluma ibret olacak şekilde cezalandırılması ve bu gibi eylemlere kimsenin tevessül etmemesi için, af ve özür kabul edilmemeli cezası neyse, maddi ve manevi olarak sonuna kadar çekmelidir . Yoksa bu tip densizliklerin önüne geçmek mümkün değildir.
  • Aytek 16.09.2023 18:32
    Acele etmeyin biraz kalsın çünkü arkasında ülkeyi karıştırmak isteyen bir gürüh var belli ki. İçeride konuşturana kadar biraz ifadesini alın. Yüksek alkollü ama son namaz kılan kişinin çıkmasını bekliyor. Demekki aklı başında yoksa niye beklesin o namaz kılana da efelenirdi
Daha fazla yorum görüntüle