CHP’li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, İYİ Parti Lideri Akşener'in seçimlerde "Çok şaşıracaksınız" diye sinyalini verdiği İstanbul adayının Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce olacağını iddia etti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV'de katıldığı programda "Bütün illerde yerel seçimler için aday çıkarma kararı aldınız. Bu blöf mü?" şeklindeki soruya şu yanıtı vermişti;
"Hayır blöf yapmıyoruz. 2023 seçimlerinden sonra oturduk ve milletimizle, partililerimizle konuştuk. Alınan karar 81 ilde kendi adaylarımızla seçime girmek. Daha önce bilindiği gibi Sayın Kılıçdaroğlu'ndan 15 milletvekili istemiştim. 2018'deki seçime yalnız girecektik ancak bu nedenle ittifak içinde girmiş olduk. Ancak sonraki süreçte bu durum 'Biz olmasaydık İYİ Parti olmazdı' noktasına geldi. Bunu CHP yöneticilerinin bir kısmı da dahil olmak üzere CHP mensupları yaptı."
MEHMET SEVİGEN: İNŞAALLAH OLMAZ AMA MUHARREM İNCE'DİR
CHP’li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen Haber Global televizyonunda katıldığı canlı yayın programda
Abartmıyorum. Şu an aklıma geldi ama inşaAllah olmaz. Meral Hanım böyle iki ileri davranıyorsa çok üzülürüm. Son dönem Muharrem Bey'le görüştüler. İstanbul'da ittifak yapalım diyorlar. İstanbul'da ittifak yapacaksa İYİ Parti ve Memleket partisi, 'Çok şaşıracaksınız' dediği aday bana göre Muharrem İnce'dir.
-
Mehmet DOĞAN
23.09.2023
13:17
Bizim oyumuz AK Partiye...
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Canacan
23.09.2023
12:54
Bunlar gerçekçi değiller seçime doğru herşey değişir. Laflar sözler unutulur.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Salim kaya
23.09.2023
12:04
Şaşırttın iyice
Beğen
-
Enigma
23.09.2023
10:32
Muharrem İnce gelirse gerçekten de CHP seçmeninde taşlar yerinden oynayabilir.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Ayısigi
23.09.2023
09:58
Buğra kavuncu bence
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle