Doktor Ender Saraç, son dönemde aşı sonrası artan tartışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Saraç, "aşıların etkisinden kurtulmanın en iyi yolu hacamat yaptırmaktır" dedi.

KOVİD – 19 SÜRECİNDE BİRÇOK AŞI VURULDUK. PEKİ VURULAN YENİ NESİL AŞILARIM ETKİLERİNDEN NASIL KURTULURUZ?

Aşıları öncelikle ikiye ayırmak lazım. Eski bildiğimiz Çin aşı ve Türkovac gibi birde yeni nesil Mrna aşısı. Çeşitli görüşler var. Ortalamaya baktığımızda geçmiş dönemlere göre daha fazla kalp krizi, pıhtı atması gibi bazı olumsuz durumlar hastalıkları daha yoğun olarak görebiliyoruz. Dolayısıyla detoks yapmakta fayda var. Tecrübelerime ve dünyadaki birçok doktorun görüşüne göre hacamat iyi bir sonuç veriyor gibi. Benim üstümde bir tuhaflık var eskisine göre bir değişiklik var, kalp çarpıntım var. Unutmaya başladım. Gözlerimde kuruluk oluyor değişik birçok şikayetleri olan kişiler hacamattan sonra bunun peşine ozon da eklediğimizde süratle daha çok iyi gittiklerini gözlemledik.

OZON TEDAVİSİ NEDİR?

Kendi kanınız alınıyor ozon gazı yüklenip tekrar size kanınız geri veriliyor. Üzerine oksijenlenme sağlanıyor. Güçlü bir antioksidan. Kandaki ağır metalleri ve bazı toksinlerin temizlenmesine sahip. Lavabonun tıpasını açmak için. Önce bir hacamat yapmak bence olayın en temeli. Yeni nesil aşı olanlarda iki kere iki ay üst üste hacamat yaptırmalarını öneriyoruz. Bunun dışında yılda 1-2 defa hacamat yaptırmak önemlidir.

HACAMAT HANGİ BÖLGEYE YAPILIR?

Normalde 4 bölgeye yapılır. Baş ve kafa, sırt ve boyun hafif bele doğru, genital dediğimiz kalçanın arkası ve bacaklar. 4 bölgeye hacamat yapılır. İlk hacamatı sırt, boyun altı ve bele kadar olan bölgeye tarama hacamatı yapmak lazım özellikle karaciğer meridyeni vücudun bazı detoks merkezlerini hareket ettirecek yerler daha önemli. Hacamat dediğimiz şey aslında akupunktur meridyenlerinin kesişme noktalarını önce 3 dakikaya kadar vakum yaptıktan sonra ince bir büstüriyle kişinin inancına göre belli bir dua okuyarak o vücutta ki halk arasında kirli kan olarak tabir edilen kanı temizlemek adına yapılan bir işlemdir. 

TÜM BU İŞLEMLERDEN SONRA TÜM YAN ETKİLERDEN KURTULMAK MÜMKÜN MÜ?

Yüzde yüz bilimsel bir araştırma yok. Ama genelde gördüğümüz kişilerin kendilerini daha iyi hissetmesi daha dinç olması kanın akmasına bağlı bazı yorgunluklar ve şikayetlerin azalması, enerjinin toparlanması kişiler kendilerini daha iyi hissediyorlar. 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • ismail 27.09.2023 04:54
    haxamat herkese faydalı değildir pıhılaşma sorunları olanlara -faktör 5 genetik hastalığı olanlar öbür tarafa çabuk gider ama sağlamdı gitti diye konuşur durursunuz
  • Misafir1 27.09.2023 02:05
    Sallamis.
  • Salo 26.09.2023 23:31
    Hiçbir aşıya güvenilmez.... kimse aşı olmasın, aptal olmayın
  • Vatandaş 26.09.2023 23:22
    Hani aşıların ciddi yan etkisi yoktu
  • Mehmet 26.09.2023 20:50
    Düne kadar doktorlarımız hacamata gülüyordu. Ne oldu böyle.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek