Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Okan Buruk'un ekibi Galatasaray ile Tolunay Kafkas'ın yönetimindeki Ankaragücü karşı karşıya geldi.

RAMS Park'ta oynanan mücadele Galatasaray, 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen karşılaşmayı 2-1 kazanmayı bildi. Ev sahibi ekibin gollerini 56. dakikada Wilfried Zaha ve 71. dakikada Hayrullah Bilazer kendi ağlarına gönderdi. Konuk ekip Ankaragücü'nün tek golünü ise 48. dakikada Renaldo Cephas kaydetti.



VAR UYARISI SONRASI GOL VERİLDİ!

Galatasaray'ın ikinci golünde topun çizgiyi geçip geçmediği yönünde tartışmalar yaşandı. VAR'dan gelen uyarı sonrası hakem Volkan Bayarslan topun çizgiyi geçtiğini belirterek gol kararı verdi.

GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM!

Galatasaray maçın ardından bu pozisyonla ilgili bir paylaşım yaptı. Topun çizgiyi geçtiği anı paylaşan sarı-kırmızılılar, "Göremeyenler için Sacha’nın gol anı" ifadesini kullandı.


Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'ta yayınlanan Trio programında eski hakemler pozisyonu yorumladı:

Deniz Çoban: "Video Yardımcı Hakem'i tebrik ederim. Bu topa eğer Ankaragücü'lü oyuncu dokunmasa top kaleye girmeyecek mi? Top kaleye girecek. Kaleye giren bir topu savunma oyuncusu çıkarmaya çalışırken kendi kalesine sokmuş topu. Gol kendi kalesine yazılmış ama katılmıyorum. Topun nerede olduğu belli. Sayın Büyükekşi her türlü imkanı kullanıyor. Futbolun içine teknolojiyi sokmak için uğraşıyor. Bu tür pozisyonlar çok can yakabilir. Gol teknolojisine ihtiyacımız var. En azından hakem saatine bakar ve karar verir. Bu golü yardımcı hakemin golü görmesi gerekir."

Bahattin Duran: "Gol net bir şekilde kale çizgisini geçmiş. Pozisyon net gol. Tartışılacak bir şey yok. "

 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Yürekkkk 01.10.2023 11:19
    Geçti Uleeeenn