Azerbaycan 2. Karabağ savaşıyla Ermenistan'ı büyük bir yenilgiye uğrattı. Hezimeti hazmedemeyen Ermenistan, Batı'dan aldığı destekle bölgede tansiyonu yükseltecek adımlar attı.

Batı'ya ve Rusya'ya güvenen Ermenistan'ın bölgedeki provokasyonlarını ve saldırılarını artırması sonucu Azerbaycan 19 Eylül'de "Dağlık Karabağ bölgesinde anayasal düzeni tesis etmek amacıyla" anti terör operasyonu başlattı.

Azerbaycan'ın 192 şehit verdiği antiterör operasyonu 24 saatte başarıyla tamamlandı ve Ermeni silahlı çeteler Karabağ'dan çekileceklerini açıkladı.

ERMENİLER KARABAĞ'I BOŞALTIYOR

Öte yandan Ermenistan hükümeti yaklaşık 120 bin Ermeni'nin yaşadığı Dağlık Karabağ'da 100 binden fazla Ermeni’nin Ermenistan’a göçtüğünü bildirdi.

Başarılı operasyonla Karabağ'a huzur ve sükunet kısa sürede hakim olmaya başlarken yenilgiyi hazmedemeyen Ermenistan silahlı çeteleri ise yeni bir hazırlığa girişti.

GUCCİ'NİN ERMENİ MANKENİ DE TERÖRİST OLDU

İtalyan ve Fransız sahipli moda markası Gucci'nin reklam yüzlerinden Ermeni model Armine Harutyunyan, Ermeni terör örgütü VoMa'ya katıldı.

AZERBAYCAN'A SALDIRACAKLARINI DUYURDU

Elinde silahıyla atış eğitimi aldığı görülen Harutyanyan, terör örgütü VoMa'nın kanalına verdiği röportajında Azerbaycan'a saldıracaklarını açıkladı.

ERMENİ TERÖR ÖRGÜTÜ VOMA, KARABAĞ'DA "GERİLLA" TAKTİĞİNE GEÇTİ

Bunun yanı sıra içerisinde PKK'lı ve Asala'lı teröristlerin de bulunduğu Ermeni Terör örgütü VoMa Karabağ’da gerilla mücadelesine başlayacaklarını ilan etti.

VoMa, "Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz" söyleminde bulunarak yeni provokasyonlara ve saldırı girişimlerine hazırlandığını duyurdu.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Hüseyin Keser 03.10.2023 03:56
    kara kıllı tipsiz soysuz ermeni gavurları sonunuz yakın..
  • Gül 02.10.2023 15:43
    Sarı torbayı giydirip ona podyumda nasıl yürünür öğretir evelAllah Azeri kardeşlerimiz durmak yok yola devam kökleri kazınana kadar. ALLAHIN izni ile
  • Osmanlı Neferleri 02.10.2023 09:01
    Siz saldiracak sanız ,elbet bizde sizi öldüreçeğiz (herhalde). Yani hangisini seçerseniz.
  • Misafir1 02.10.2023 00:45
    Pkk yi sildigimiz gibi Azerilerde bunlari Sihalar ile siler. Son kalan 20 bin ermenide giderse topraklar temizlenmis olacak insallah. Darisi zengezur bolgesine.
  • Yolcu... 02.10.2023 00:33
    Bu suratla nasıl manken olmuş hayret. Sarı torban hazır gelesin hele
Daha fazla yorum görüntüle