Son dakika haberi... Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda yaralanan polisler Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş'ı Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nde ziyaret eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya hastane çıkışında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle:

"İlk önce Alim kardeşimizi ziyaret ettik. Morali iyi, kendini çok iyi hissediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüştü. Cumhurbaşkanımız kendisine şifalar diledi. Ona dua etti. Alim son derece gurur duydu. Ailesi ile görüştük. Oradan Erkan kardeşimizin yanına geçtik. Bugün küçük bir operasyon geçirdi. Operasyonun başarılı geçtiğini öğrendik. Kahramanlarımızla iftihar ediyoruz. İçişleri ailemizin her biri ülkemizdeki vatandaşlarımızın her biri onlarla guru duyuyor. Onları yürekten tebrik ediyoruz.

Başhekimimiz, sağlık çalışanlarımız her biri çok ilgileniyor. Bugün, sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ile birlikte şehit Mikail kardeşimizin cenazesindeydik. Eşi, ailesi, 6 aylık yavrusunu görünce çok duygulandık.

"DNA TESTİ SONUÇLARI KESİNLEŞEN HAİN TERÖRİSTİN KİMLİK BİLGİSİNİ PAYLAŞTIK"

Alçak, hain, terör hiçbir zaman başarılı olamayacak, son çırpınışları... Teröristlere dünyayı dar ediyoruz, dar etmeye de devam edeceğiz. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar, mücadele azimle sürecek. Ankara'mıza tekrar geçmiş olsun diliyorum. DNA testi sonucunda netleşen hain teröristin kimlik bligisini paylaştık. Netleşen her bilgiyi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu menfur saldırı girişiminin ardından geçmiş olsun dileklerini ileten, kahramanlarımızı tebrik eden herkese teşekkür ediyorum."

Yorumlar 0 Yorum Var