MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında soruları yanıtlıyor.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında soruları yanıtlıyor. Akçay'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

İSRAİL'İN GAZZE'DE YAPTIĞI KATLİAM

(Bahçeli'nin 'Haçlı seferinin yeni bir ruhu doğuyor' açıklaması) Filistin meselesi ve Kudüs her zaman partimizin gündeminde yer almıştır. Çok büyük önem atfedip hassasiyet göstermişizdir. Gazze'de ve Filistin'de yaşanan hadiseler karşısında Batı'nın aldığı tutumu görürsek, Haçlı ruhunun daima canlı olduğunu görürüz. Ecdadımız Kudüs'ten tam 106 yıl önce ayrıldı. En az 400 yıl Türk devletinin nizam kurucu iradesiyle adalet ve huzurun hakim olduğu yörelerdi o bölgeler. Zulüm, haksızlık yoktu. Bütün semavi dinler rahatlıkla kendi ibadetlerini yapıyordu. Ne zaman ki atalarımız çekildi oradan, 106 yıldır huzurlu bir günü olmadı Kudüs'ün ve Filistin'in. Filistin'i adeta yok oluşa götüren bir süreç yaşanıyor. Tahammül edilir bir durum değil. İsrailli yetkililerin açıklamaları o kadar pervasızca, o kadar küstahça, o kadar zalimane ki niyetlerini pek de saklamıyorlar. Geçen gün maalesef Türkiye'de yayın yapan televizyon kanalına İsrailli akademisyen çıkıyor, Gazze'deki evlerin mutfaklarında roket yok mu diye abuk sabuk şeyler söylüyor.

Yorumlar 0 Yorum Var