MHP Grup Başkanvekili Akçay, ABD'nin terör örgütlerine destek vermesine tepki göstererek "Aptal ve sarsak bir tutum" dedi. Akçay ayrıca, İsrail'in Gazze'de izlediği politikanın uzun vadede kendisine de zarar vereceğini söyledi.

YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI

AK Parti ve MHP'nin işbirliği halinde yürütülecek. MHP'de bu çalışmaları, faaliyetleri yürütecek arkadaşlarımız belirlendi. AK Parti de kendi komisyonunu oluşturdu, çalışmalarına başladılar. Bu çalışmalar hız kazanacak. 

Adayların ilan edilmesi Kasım sonu, Aralık'ı bulur diye tahmin ediyorum. 2024 başına geldiğimizde her şey çok daha netleşir. Bu kapsamda bugün itibariyle bütün il kongrelerimizi tamamladık. 2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu temalı istişare toplantılarımız da başladı. 11 bölgede istişare toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. 17 Mart'ta büyük kurultayımız olacak. Hem büyük kurultayın hazırlıkları hem de yerel seçim hazırlıklarının müzakereleri yapacak. Hedefimiz belli. Belediyelerimizin sayısını artırmak. Cumhur İttifakı olarak da 2019'dan çok daha başarılı sonuç almak. Bilhassa CHP'li belediyelerin İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin gibi; aradan geçen 5 yıl gösterdi ki bu belediyeler kendi iç çekişmelerinden halka hizmet edemediler. Halkın genel memnuniyetsizliği var. Aynı zamanda bunlara oy veren vatandaşlar da gerçekten hüsrana uğramıştır. Bunları üretken belediyecilikle buluşturmayı arzu ediyoruz. 

Yorumlar 0 Yorum Var