Hem gazetesinde hem de televizyonun da çarpıtma haberlerle algı operasyonlarının eksik olmadığı Sözcü'de ilginç bir an yaşandı. 

Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar Sözcü TV'de sosyal medyadaki yalanlar konusunda uyararak buna önlem olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin takip edilmesi gerektiğini söyledi.

Dündar "Sosyal medyayı kullanan değerli seyircilerimize bir uyarı yapalım. Yalan haberlerin önüne geçen, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi kurdu biliyorsunuz. Bu birim zaman zaman bültenler yayınlıyor. Son İsrail-Hamas çatışmasının ardından da dezenformasyon amacıyla bazı yayınlar var. Özellikle İsrail tarafından ve gizli servisler tarafından yayılmaya çalışılan bazı yalan haberler var. Lütfen bu haberlere inanmadan önce Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin hazırladığı bu dezenformasyon bültenini okusunlar. Orada bazı gerçek gibi gözüken haberlerin yalan olduğunu öğreneceklerdir." dedi.

Yorumlar 55 Yorum Var
  • Namyelüs 19.01.2024 10:10
    Bu sözleri çalıştığın bütün kurumlarda yöneticilerine söyleyebilseydin,sana bir değer verebilirdim.Bu sözleri KK FETÖ'nün eline tutuşturduğu kumpasları sağda solda okurken söyleyebilseydin sana gazeteci diyebilirdim.Bu sözleri CHP adına yalan haber üretenlere söyleyebilse idi adam yerine koyabilirdim.Şimdi sana bir değer biçemiyorum!!!
  • Vatan 37 19.01.2024 01:05
    Bozuk saatin günde 2 defa doğruyu göstermesi misali bir doğrusunu duyduk uğur(suz)un
  • B gz 19.10.2023 21:53
    Senin yalanlarını ne yapacağız uğursuz dündar
  • demirag.m 19.10.2023 11:53
    eeee doğru her zaman doğrudur.
  • EMEKLİ 06 19.10.2023 10:51
    Demekki insan doğruyu görmek isterse görebiliyormuş, niyet çok önemli, dürüst olmak güzel...
Daha fazla yorum görüntüle