Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda TV ekranlarında bizi izleyen ulusal ve uluslararası toplumlara sesleniyorum. Ne kadar daha çocuğun ölmesi lazım!" dedi.

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 8. Aile Şurası’nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Aile insanı insan yapan en güzel hasletlerden bir tanesidir.

Anayasamızın 41. maddesi çok açık ve nettir. Aile Türk toplumunun temelidir ve temeli sağlam olmayan toplumlar ayakta kalamaz. Yeri doldurulamaz aileye sahip çıkmak; devlete, topluma ve millete sahip çıkmak demektir. Aileyi özellikle çok çok önemseyen partimiz, topluma haykırıyoruz ki: Aileye önem vermeyen toplum ekonomik açıdan ne kadar müreffeh olursa olsun geleceğe güvenle çıkamaz.

GAZZE'YE 200 TONU AŞAN YARDIM

Gazze'ye ulaştırılmak üzere Mısır'a gönderdiğimiz yardım malzemelerinin toplamı 200 tonu aşıyor. (İsrail'in Gazze'ye saldırıları) Gözlerimizin önünde bir mezalime imza atılırken kimse bizden sükut etmemizi bekleyemez.

Şimdi buradan tekrar sesleniyorum. İsrail'e sesini çıkarmayanlar varya. Bunların İsrail'e borcu vardır. Ama Türkiye'nin borcu yoktur.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Ruziye kuș 27.10.2023 09:06
    Sayın cumburbașkanımızdan Allah razı olsun hizmetlerini daim eylesin inșșallah Amiiin
  • Misafir 26.10.2023 17:36
    Rabbim yardımcın olsun
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek