Batı'nın askeri desteğini yanına alan Siyonist rejim yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde soykırıma devam ediyor.

7 Ekim'den bu yana savunmasız sadece Filistinli sivillerin üzerine binlerce ton yüksek tesirli bomba yağdıran işgalci İsrail ordusu büyük bir felakete yol açtı.

Gazze'den gelen korkunç görüntüler ise kelimelerle tarif edilemeyecek düzeyde bir vahşeti resmediyor.

ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILAN BEBEĞE SUNİ TENEFFÜS

Savaş suçu işleyen İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu enkaz altında kalan bebeği sağlık ekipleri kalp masajı ve suni teneffüs ile hayata geri döndürmeye çalıştı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

GAZZE'DE KORKUNÇ YIKIM

Öte yandan İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği hava saldırıları sonucunda büyük yıkımın yanı sıra ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Muhammed Ziyara, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü saldırıları sonucu yaklaşık 200 bin konutun tamamen veya kısmen yıkıldığını duyurdu.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Davut 27.10.2023 10:52
    Allah bu bebeklerin intikamını bu kafirlerden alsın. Bu aşağılık zalimler Allahın azabını haketmek için ellerinden gelen her çabayı ortaya koyuyorlar.
  • İnanan 27.10.2023 08:54
    Kıyamete yakın İsrail yok olacak son kalanları kara çalının arkasına saklanmak ama Allah nurunu tamamlayacak bize düşen onlara destek hiç olmasa dua bu bilgi Kuranikerimde azıyor isimleri şımarık toplum
  • Cengaver 27.10.2023 00:38
    Allah'ım İsrailli yerle bir eyle
  • Amiiiin 26.10.2023 22:34
    Allahım Müslümanları bu hayin mahlukatın eline bırakma bunlar savaşmaktan acız zavallılar anacak uzaktan atıkları bobalarla mahsumlardan bile korkuyorlar onlar için farketmiyor herkesi öldürüyorlar Yarabbim bunları dünyayada rezil rüsfay eyle ahireteki azablarını sen bilirsim
  • BenSen 26.10.2023 21:52
    Onlar icin uzulseniz bile. Asla uzulmeyin. Onlar simdi daha mutlular insallah. Insallah Allah onlara gani gani rahmet edip ve Sehit mertebesi verir. Sehit olana nasil uzulursunuz ? Onlar sizin onlara uzulmenize gulerler. Cunku onlar Insallah Sehitler
Daha fazla yorum görüntüle