Gazze'yi toplu mezarlığa çeviren işgalci İsrail, Filistinli soykırımını vahşet derecesine götürdü. Gazze'de sivillerin temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmasını bile engelleyen  ve Batılı kukla liderler hariç tüm dünyanın nefretini üzerine toplayan pervasız İsrail'e bir uyarı da Roma Statüsü olan Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Başsavcısı Kerim Han'dan geldi.

"CENEVRE ANLAŞMASI UYARINCA SUÇ TEŞKİL EDEBİLİR"

İsrail'in Cenevre Anlaşması uyarınca suç işlediğini vurgulayan Kerim Han, şöyle konuştu:

"Yardım malzemelerinin Gazze'ye girişimim askıya alınması Cenevre Anlaşması uyarınca mahkeme önünde suç teşkil edebilir.

Altını çizerek İsrail'e şunu söylemek istiyorum, daha fazla erteleme olmaksızın somut adımlar atarak Gazzeli sivillerin temel gıda, ilaç, tıbbi malzeme ve benzeri insani ihtiyaçlara ulaşmasını sağlayın.

"ORTA ÇAĞ'DA YAŞIYORMUŞUZ GİBİ"

Bazı raporlara göre sanki Orta Çağ'da yaşıyormuşuz gibi ilacın ve tıbbi malzemelerin olmadığı bir yerde operasyon yürütülüyor."

İŞGALCİ İSRAİL'İN MÜSLÜMAN SİVİLLERE YÖNELİK SOYKIRIMI SÜRÜYOR

İsrail gelen tepkilere rağmen Gazze'de katliamına devam ediyor. İşgalci İsrail katliamlarını artırma kararı aldı. Kara harekatını genişleteceğini duyuran İsrail'den yeni açıklamalar geldi buna göre, İsrail tankları Gazze Şeridi'ni geçti. Abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Selahaddin Caddesi'ne giren İsrail tankının bir aracı hedef aldığı bildirildi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Şahap Doğaşali 30.10.2023 22:46
    Müslüman bir Türk olarak tüm arapları!!! Özelliklede ateskese çekim ser oy kullanan kaypak korkak sözde Müslüman iki ülkeyi de Nâletliyorum !!.şekilde görüldüğü gibi Filistinli masumları elin gavurlarının insafı kadar olamadılarYazıkklarr olsun!!!!!!...