İsrail, çocukları katletmeye devam ediyor. İsrail savaş uçaklarının dün akşam Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında aynı aileden bir anne ve 4 çocuğu hayatını kaybetti. Saldırıdan tek sağ kurtulan gencin, annesinin ve kardeşlerinin cenazelerine bakıp gözyaşı döktüğü anlar yürekleri dağladı.
4800'Ü ÇOCUK, 9770 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU
Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığına göre, İsrail'in saldırılarda 4 bin 800'ü çocuk, 2 bin 550'si kadın olmak üzere 9 bin 770 Filistinli öldürüldü, en az 24 bin kişi yaralandı.
- İsrail'in Gazze'ye saldırılarında son durum
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme” gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı.
İsrail, Gazze'den düzenlenen saldırılarda 315’i asker 1400'den fazla İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin yaralandığını duyurdu.
İsrail’e göre 31 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ndeki çatışmalarda ölen asker sayısı 30'a yükselirken, Kassam Tugayları'nın elinde 242 İsrailli esir bulunuyor. İşgal altındaki Batı Şeria’da da bir İsrail askeri öldü.
Batı Şeria ve Kudüs’te İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimciler, 151 Filistinliyi öldürdü.
İsrail ordusu, Gazze'de binlerce yaralı ile sivilin bulunduğu en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesini, Nasr Çocuk Hastanesini, El-Ehli Baptist ve Türk-Filistin Dostluk hastanelerini, tahliyeye zorladığı Filistin Kızılayına bağlı Kudüs ve Endonezya hastanelerinin çevresini vurdu. Saldırılarda yüzlerce kişi öldü ve yaralandı.
İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim'den bu yana yaşanan çatışmalarda 60 Hizbullah mensubu ile 4 İsrail askeri öldü.
-
Ergün
06.11.2023
13:30
100 yıl öncede akdenizdelerdi kefereler 100 yıl sonrada burdalar akdenizdeler!
Beğen
-
Sivaslı Osman
06.11.2023
11:06
O kanlı çarşaflı şehit çocukların vebali hepimizin üstünde haberiniz olsun şak şakçılık yapmayın yeter artık doğru doğru gidin devletimiz ilk çocuk şehitde o İsrail'i yıkması gerekti eğer İsrail'e savaş açmayan bir müslüman devleti varsa bilinki başındaki yahudidir
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Aymazlar nedesen...
06.11.2023
10:55
Onlar rabbimin vadine nail oldu. Susanlar sonunu düşünsün...... Rabbim cemali ile müşerref kılsın. İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Aslı
06.11.2023
10:39
Belirtilen Ölü sayısı gerçek rakamın 10 da biridir belki, 2 tonluk güçlendirilmiş bombalar binadaki tüm herkesi yerin altına gömüyor, nasıl sayacaksınız.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Neco
06.11.2023
10:37
Sesimi duyan cümle kardeşler, elimizden geldiğince boykota devam edelim ve bunu yaşam standardı haline getirelim, tek bir liramız bu lanet yahudilere gitmesin.
Beğen
/ 12 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle