İşgalci İsrail'in, 7 Ekim'den bu yana Filistin'e yönelik düzenlediği katliam saldırıları aralıksız devam ediyor. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığına göre, İsrail'in saldırılarda 4 bin 237'si çocuk, 2 bin 719'u kadın olmak üzere 10 bin 328 Filistinli öldürüldü, en az 25 bin kişi yaralanırken, katil İsrail ordusu Mısır'ın Refah Sınır Kapısı'ndan BM gözetiminde Gazze'ye su taşıyan kamyonu vurdu.

Kamyonda yer alan su dolu paketler yola saçılarak ziyan oldu.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Sedat 08.11.2023 09:34
    Ey lanetli kavim, Allah seni o bir litre suya muhtaç edecek duruma düşürsün. Soyun kurusun, Allahın bütün helakları başına gelsin. Daha sana nasıl beddua edebilirim ki.. Bu kadar beddua alıyorsun sonun helak olup cehennem olacak inşallah..
  • yunus 08.11.2023 09:26
    Dünyada bu işgali durduracak iki kişi var birisi Reis diğeri Hz. Mehdi as zuhur edip gelmesi.
  • Zeki DURAN 08.11.2023 08:30
    o Sütü Bozuklara Lanet okumaktan Başka elimizden Bir şey gelmiyor fakat kendi celladını veya düşmanını kendi eliyle besleyen biz ahmaklar ne kadar dövünse sözler kifayetsiz kalır ne yazık'ki tez unutan zevkine düşkün kardeş kardeşin iyi olduğunu istemeyen zavallı bir millet olmuşuz kendi kendimize dövünmenin faydası yok lakin akımızı başımıza almazsak bu tablo bizim ülkemize çok yakın.
  • Ali 08.11.2023 08:27
    fırat ve dicle yi kapatalım yönünü değiştirelim vs. bak o zaman nasıl oluyor işler görürüz.
  • misafir 24 08.11.2023 08:25
    Bu ne vicdansızlık,eli kanlı itrailliler için bunlar insanmı diye düşünüyor insan...
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek