Beylikdüzü'ndeki bir mesleki eğitim merkezinde öğrencisini kitapla darbeden öğretmen ile mağdur öğrencinin ağabeyi hakkında adli kontrol kararı verildi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca, Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi'nde edebiyat öğretmeni M.Ş.B'nin sınıftaki öğrencisi Y.E'nin kafasına kitapla vurarak darbettiğine ilişkin yapılan ihbar üzerine başlatılan soruşturmada, öğretmen ile öğrencinin ağabeyi İ.E. gözaltına alındı.

Olaya ilişkin yapılan araştırmada, öğretmen M.Ş.B'nin dersinde öğrencisi Y.E'yi müzik dinlemesi üzerine uyardığı, yaşanan tartışma sonrası kitapla kafasına vurarak darbettiği, olayı öğrenen öğrencinin ağabeyi İ.E'nin de kardeşiyle okula giderek darbettiği öğretmenin sol el bileğinde kırık oluştuğu belirlendi.

Haklarında müşteki şüpheli olarak işlem yapılan M.Ş.B. ile İ.E, Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Birbirinden şikayetçi olmayan M.Ş.B. ve İ.E, Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA

 

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Serra 10.11.2023 10:19
    Herkes ogretmentolamaz siniftan cikarirsin ogrenciyi olur biter sinir hastalari yüzünden egitim bitti
  • Melek 10.11.2023 09:38
    Öğretmenin de bir sabrı var günümüzde anne babalar çocuklarına tapıyor sen benim çocuğuma kızamazsın uyaramazsın e sonuç öğrenci de bunu koz olarak kullanıyor ve ogretmenine karşı geliyor buna hangi ogretmen sabreder ailelerin adam edemediği çocukları öğretmenlerimiz adam etmeye çalışıyor yinede suçlu oluyorlar öğretmenlerin hakları ödenmez
  • Eskiden güzeldi 10.11.2023 09:24
    Okulda bir saygı ve disiplin vardı bizim zamanımızda gün geçtikçe bitti bittikçe beter oldu. Artık öğretmenler çocuğu yaşındaki öğrencilerden korkar oldu çünkü okul çıkışında çocuğun akrabaları hesap sormak için bekliyor.
  • German 50 10.11.2023 08:43
    Meslekden men edilmeli,Yillarin Terçübesi, ve DELiKANLI Fark var arada
  • Wertto 10.11.2023 07:57
    Bir öğretmen olarak hepimiz biliyoruz ki öğrenci döversek kayıt görüntü olmasa bile başımız derde giriyor, onun içinde biz öğrenciden veliden korkuyoruz artık. Ama Bi insanın gözü ne kadar döndü ki bunu yaptı, tasarlanmış besbelli süt dökmüş kedi gibi dayağını yiyor Çocuk iyice mağdur olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle