Eskişehir’de misafirliğe gittiği yakınına ait TOGG marka aracı izinsiz şekilde alarak kaza yapan sürücü yaralanırken, araç sahibi sinir krizi geçirdi.

Olay, gece saatlerinde Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mahallesi Gündüz Ökçün Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre, bir yakınının evine misafirliğe giden 17 yaşındaki E.H.İ. isimli çocuk, ev sahibinden inceleme bahanesiyle 26 ABH 055 plakalı TOGG’un anahtarını aldı. Merak ettiği TOGG’u inceledikten sonra trafiğe çıkan ehliyetsiz sürücü, kısa süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Park halindeki 2 otomobile ve elektrik direğine çarpan TOGG’u kullanan 17 yaşındaki E.H.İ., yaralanarak Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayı duyarak kaza yerine gelen araç sahibi ise gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçirdi. Olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekiplerince müdahalesi yapılan araç sahibi, güçlükle sakinleştirildi. Kazada büyük hasar alan TOGG marka araç, çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • İbrahim 10.11.2023 09:50
    Arac on hava yastilarni acmamis, sadece yan hava yastiklari acilmis..muhendislerin incelemesi gerekir..cok gecmis olsun
  • Delo 10.11.2023 06:42
    Evalt PC olunca böyle oluyor
  • Ali 09.11.2023 23:52
    Gelmiş geçmiş olsun
  • malatya balabanlı 09.11.2023 23:03
    Günah değil mi böyle mi emanete sahip çıkılır . Yazıklar olsun . Şümdi adam ne yapacak . Sigıorta vardır belki ama , kasko da yoksa eyvwh ki eyvah .