ABD Deniz Piyadeleri eski istihbarat subayı Scott Ritter İsrail'in 7 Ekim'deki Hamas baskınında, müzik festivalinden kaçan vatandaşlarını kendi Apaçi helikopterleri ile vurduklarını itiraf etmesini değerlendirdi ve diğer İsrail yalanlarını bir bir deşifre etti.

HAMAS GAZZE DUVARINI GEÇTİĞİNDE KİMİN ASKER KİMİN SİVİL OLDUĞUNU BİLİYORDU

Scott Ritter'in o sözleri;

Gazze'yi çevreleyen duvar Hamas'ı orada tutmak içindi ama Hamas artık orada tutulmak istemedi. Hamas duvarı aştığında kimin askeri personel olduğunu biliyordu. Silahların nerede olduğunu biliyorlardı.Çok iyi istihbaratları vardı. Amaçları da bu saldırıya karşı gelebilecek askerleri etkisiz hale getirmekti.

HAMAS'IN GİRDİĞİ EVLER ASKER EVLERİYDİ

Evlere saldırdılar ama onlar askerlerin evleriydi. İnsanlar öldü, Trajik bir durum. Ama bu İsrail'in dediği gibi sivil insanların katledilmesi değildi. Bu askeri hedeflere karşı hedeflenmiş

Nokta atışı operasyondu. Diğer siviller İsraillilerin dediği festivaldeki eğlenen 260 kişi...Gazze yakınında çölde parti yapan gençler. Hamas paramotorlarla aralarına indi. İsrail'in anlattığı hikâyeye göre hepsini Hamas katletti. Kaçmaya çalışıyorlardı. "Şeytan" Hamas öldürdü onları. Fakat anlatmadıkları gerçekte; İsrail hava güçleri oradaydı. Hamas'la çatıştılar ve arada pek çok insan öldü. Hamas'ın hedefinde siviller yoktu. Hamas bir çatışmaya girdi ancak sonra helikopterler ortaya çıktı.

FESTİVALDE İSRAİLLİ GENÇLERİN ÇOĞUNU İSRAİL ASKERLERİ ÖLDÜRDÜ

Sonra sızdırılan bir video var. İsrail yolun bir kenarına yığılmış yanmış çok sayıda araç ve her yerde yanmış bedenleri gösterdi. Hamas yapmadı ki bunları. İsrail yaptı. Helikopterlerle geldiler. Pilotları da itiraf etti: "Hedefi ayırt etmenin hiçbir imkânı yoktu. Hareket edeni vurduk" Yani İsrailli sivillerin büyük çoğunluğunu pilotlar öldürdü. İsrailli pilotlar festivaldeki sivillerin çoğunu öldürdü. aHmas'ın amacı çıkıp da bir yerleri almak değildi. Hamas'ın amacı israil askerini yenip rezil etmekti. Askeri yapılanmayı mümkün olduğunca imha ederek rehin almaktı. Başından beri rehineleri nerden alıp nereye götüreceklerini belirlemişlerdi.

REHİN ALMAK SAVAŞ SUÇU DEĞİL Mİ?

Dersiniz ki "Scott adamım rehin almak savaş suçudur" Hayır bunlar "mahkûm!" Savaşın "mahkûmları" Hamas'ın yaptığı istihbarat için sorgulamak değil...Çünkü İsrail haspishanelerinde binlerce Filistinli var. Hayır bunlar "mahkûm!"

Savaşın "mahkûmları" Hamas'ın yaptığı istihbarat için sorgulamak değil...Çünkü İsrail hapishanelerinde binlerce Filistinli var. Çoğu da hiçbir şeyle suçlu atfedilmeden orada! Sonsuza kadar orada kilitliler. İsrail orada şimdi daha da katılaştı. Hapishanedekiler taşların üzerinde uyuyor. Yatak yok. Su veya başka bir şey de yok. Çok çok az.
Resmen işkence.İsrail böyle yapıyor çünkü İsrail yöntemi bu. Rehine alıyorlar ama bu konuda iyi değiller. Çıkış planları yok. Rehineler orada kısılı kalmış.israil askeri devreye giriyor. Hayatta kalan kişi diyor ki: "Bu binada 20 kişiyiz"8 tane de Hamas üyesi var ve onlar da teslim olmaya razı. İsrail onların teslim olmalarına izin vermiyor. Bomba yağdırıyor 8 Hamas üyesi 18 de sivili öldürüyor. Bir de yaralı kurtuluyor.

TANKLAR BİNALARA RASTGELE ATEŞ AÇTI

Anlatıyor da; binalara tankların rasgele nasıl bomba yağdırdıklarını ve İnsanları öldürdüklerini.

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Akif 29.03.2024 23:31
    Siyonist israiloğlu şeytandır hayvandan daha aşağılık canilerdir. Zekeriya A.S. Peygamberi şehit etmiş canilerdir.
  • ysf 11.11.2023 16:57
    Serefsuzlerin sonu ALLAHin izniyle yakindir.
  • Memo 11.11.2023 13:47
    CHP köksüz olunca savruluyor ve tutundugu dallar da Batının sunduğu Türk düşmanlığı ve Terrörist yandaşlığı.
  • Ahmed 11.11.2023 11:07
    Yalançilar. Peygamber katilleri
  • Aişe 11.11.2023 08:23
    Nasıl ki Filistin de her sivil topluluğun içinde HAMAS MÜCAHİDLERİ var diye bebek,çocuk ayırt etmeksizin bombalıyor. 7 Ekimde de her hareketli cismi HAMAS MÜCAHİDİ diye bombaladı,kurşunladı bu LANETLİ KAVİM İSRAİL. Kendi insanını vurdu sonra da dünyayı kendine acındırdı. Ama Rabbim oyunlarını bozdu ELHAMDÜLİLLAH. Yaptığı zulümlerle İSLAMİYETİ tüm dünyaya sevdirdi KATİL İSRAİL!!
Daha fazla yorum görüntüle