Almanya’da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kızı için nöbet tutan Maide Aktaş, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK’nın Avrupa kolu ile bağlantılı olduklarını iddia ettiği isimleri fotoğraflarıyla birlikte paylaştı.

Maide Töremiş Aktaş, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kızı için Almanya'da tek başına eylem yapıyor. Almanya’da 12 Kasım 2019’da ‘okula gidiyorum’ diyerek ayrılan kızı Nilüfer’den bir daha haber alamayan anne Maide Aktaş sesini sosyal medya hesaplarından duyurmaya çalışıyor. Acılı anne sosyal medya hesaplarında paylaştıkları ile ise terör sempatizanları tarafından ağır hakaretlere uğramasına rağmen davasından vazgeçmediğini ifade ederek kızını terör örgütünden kurtaracağını söylüyor. Üzüntüden kansere yakalanan acılı anne Aktaş, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK’nın Avrupa’daki uzantılarının kızını kaçırdıklarını ve kaçıran isimleri paylaşarak çeşitli iddialarda bulundu. Anne Maide Aktaş yaptığı paylaşımlarda, “Çocuklarımızın düşmanlarını iyi tanıyalım” dedi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Bir Akıncı 10.11.2023 22:35
    Allah cc kısa zamanda kızına ve sağlığına kavuşup hak yolunda yürümenizi nasip etsin. Verdiğin bilgilerin değerlendirilip konu ile ilgili gerekli operasyonun yapılması faydalı olacaktır.