İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn.

Rahmetli Mehmed Zahid Kotku Hocaefendi'nin kızı, Mahmud Esad Coşan Hocaefendi'nin eşi ve Muharrem Nureddin Coşan Hocaefendi'nin annesi Hacer Muhterem Coşan Hanımefendi Hakk'a yürüdü.

EYÜP SULTAN CAMİİ'NDE CENAZE TÖRENİ

Coşan için Eyüp Sultan Camii'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla cenaze töreni düzenlendi.

Muharrem Nureddin Coşan Hocaefendi, annesinin vefatı üzerine yaptığı açıklamada, "Sevgili annem, yüreği ömrü boyunca tek hak din olan İslam yolunda sevdayla atarak, metanet ve dirayet timsali karakteriyle saliha hatunlara asil bir örnek olarak yaşadı. Dünya hayatını bu Pazartesi günü tamamladı, mekanı Firdevs Ala olsun" ifadelerini kullanmıştı.

TAZİYE PROGRAMI 

Hacer Muhterem Coşan Hanımefendi için taziye kabulü yapılacak. Kabul; erkekler için Eyüp Tarih, Kültür ve Çevre Koruma Derneğinde bugün saat 17.30 ile 21 saatleri arasında, yarın ve perşembe günü de öğle ve yatsı namazları arasında olacak. 

Kadınlar için de Hacer Muhterem Coşan Hanımefendinin Küçük Çamlıca'daki evinde yarın, perşembe ve cuma günü saat 11.00 ile 18.00 saatleri arasında taziyeler kabul edilecek.

BABASI İLE AYNI GÜN VEFAT ETTİ

Hacer Muhterem Coşan Hanımefendi'nin babası Mehmed Zahid Kotku Hocaefendi de 13 Kasım günü vefat etmişti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Misafir 15.11.2023 01:27
    Gönüller Sultanı Mehmed Zahid Kotku KS Hz. Nin kızı, Büyük Alim ve Mutasavvıf Mahmud Esad Coşan Ks Hz'nin Eşi, Muharrem Nureddin Coşan ks Hocaefendi'nin Sevgili Annesi Hacer Muhterem Coşan Mekanı Cennet Olsun Makamı Âli Olsun İnşaallah
  • Misafir 14.11.2023 22:53
    Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun annemizin .
  • İbrahim 14.11.2023 21:55
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • 434 14.11.2023 20:32
    İnnê lillêh ve innê ileyhi raciûn