Seçim hezeyanı sonrası CHP'de lider değişti ancak Kandil'in siyasi uzantısı HDP'ye olan ilgi değişmedi. CHP 38. Olağan Kurultayı'nda yaptığı konuşmasında terör tutuklusu HDP'li Selahattin Demirtaş'a selam göndermesiyle dikkat çeken Özgür Özel'den yeni bir açıklama daha geldi.

Genel başkan olduktan sonra ilk kez canlı yayına katılan Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesi başlattığı 'helalleşme' stratejisine devam ettiklerini belirten Özel, Roboski defterini açtı.

"ROBOSKİ'Yİ TAYYİP ERDOĞAN BOMBALATTI" 

Kılıçdaroğlu'nun "Roboski ile helalleşeceğiz." ifadelerine dikkat çeken Özel, Roboski'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bombalattığını söyledi:

Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, Roboski ile helalleşeceğiz dedi. Suç bizde değil Tayyip Erdoğan bombalattı orayı, o köylüler onun emriyle öldürüldü.

"HELALLEŞECEĞİZ" 

Orayla da helalleşeceğiz dedi. Geçmişte kusurumuz olan neresi varsa ya da bizim değil, boynu bükük gönlü kırık kim varsa helalleşeceğiz. Bu güzel bir şey. Bu pozitif bir gündem.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Apali 18.11.2023 12:38
    Bunların son çırpınışları
  • Çiçek 18.11.2023 07:56
    Kim sana inansıin ki m seni ne yapsın yıllardır izliyorun bay Kemalin yanında ondan ne farkı n var bence aynı siniz guvenilnez. yalancı hani Çiftçiye e traktör vericektiniz hani işçileri kovmiycaktinız istanbuli. belediye sini kazanınca oyları aldığı ktan sonra hepsinin İsine son. verdiniz yalancı yalancı
  • zaza 12 18.11.2023 00:54
    zaza12 ya devlet değilsin hükümet değilsin size helalleşmek kim yapmışsa o gitsin helalleşsin bence si zin yapmak istediğiniz şeytanlık tan başka hiçbir şey değildir
  • bülent duman 17.11.2023 20:10
    bunun hesabı niye sorulmuyor.
  • Melik Şah 17.11.2023 19:45
    Bu CHP neden avrupa yanlısı
Daha fazla yorum görüntüle