Dünyanın en pahalı elektrikli otomobili olan Rolls-Royce Spectre için Türkiye'de 110 kişinin sırada beklediği ortaya çıktı.

Gazeteci Emre Özpeynirci tarafından aktarılan bilgiye göre, Rolls-Royce Spectre satın almak için 2026’ya kadar Türkiye’de 110 kişi sıraya girdi.

TÜRKİYE'NİN EN PAHALI, ROLLS-ROYCE'UN EN UCUZ OTOMOBİLİ

Elekktrikli olduğu için yüzde 60’lık ÖTV diliminde yer alan lüks elektriklinin liste fiyatı 780 bin Euro’dan (24,4 milyon TL) başlıyor. Türkiye’ye ilk gelen model ise tam 850 bin Euro (26,6 milyon TL) seviyesinde olacak.

Dünyanın en pahalı elektrikli otomobili olan Rolls-Royce Spectre, ÖTV avantajı nedeniyle Türkiye'deki en ucuz Rolls-Royce otomobili oldu.

Süper elektrikli modelin henüz müşteri teslimatı olmadı. 2024 yılında 40 adet Rolls-Royce Spectre müşterilere teslime dilecek.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Alim 27.01.2024 23:32
    İsraf sektörü İsraf haramdır israf haramdır rolls royce israftır, aşırı lüks, gereksiz, fakir fukaranın yetimin yoksulun hakkı, israf haramdır... Zekatını Hakkıyla vermeyen, zekat ve sadakadan çalan hırsız zenginler size diyorum. İsraf haramdır.. hırsızlık yolsuzluk rüşvet haramdır.