Haber7
Kassam Tugayları’nın esir teslimi sırasında çekilen görüntüler, dünyada çok konuşulmaya devam ediyor.
Esirlere yönelik iyi davranışlarıyla Kassam Tugayları bir kez daha Batı’ya insanlık dersi verdi. Diğer taraftan İsrail’in esirlere insanlık dışı davrandığı kameralara yansıdı.
İSRAİLLİ ESİRLER AYRILIRKEN EL SALLADI
Kassam Tugayları’nın Kızılhaç görevlilerine İsrailli esirleri teslim ederken gösterdikleri davranış dikkat çekti. Filistinli savaşçıların esirlere nazik davrandığı görülürken bazı esirlerin ayrılırken el salladığı kameralara yansıdı.
SİYONİST İSRAİL’İN BIRAKTIĞI ESİRLER YÜRÜYEMEYECEK HALDE
İsrail’in bıraktığı Filistinli esirlerin bazılarının yürüyemeyecek halde olduğu görüldü. Filistinli esirlerin işkence gördüğü ve şiddete maruz kaldığı kameralara yansıdı.
İŞKENCEYE MARUZ KALAN FİLİSTİNLİ ESİR, AİLESİNİ TANIYAMADI
İşgalci İsrail tarafından 11 yıl önce esir alınan bir Filistinli, yaşadığı işkenceler sebebiyle ailesini tanıyamadı. Özgürlüğüne kavuşan Filistinlinin güçlükle yürüdüğü gözlemlendi.
“BİZE ACIMASIZCA İŞKENCE YAPTILAR”
16 yaşında İsrail tarafından esir alınan ve 8 yıl sonra serbest bırakılan Filistinli genç kız Marah Bakir, Siyonistlerin kendilerine acımasızca işkence yaptığını dile getirdi. Bakir, “İsrail, tıbbi ihtiyaçlarımızı karşılamak bir yana bize acımasız işkenceler yaptı, ağır cezalar uyguladı.” diye konuştu.
FİLİSTİNLİLER BİZE İYİ DAVRANDI
Hamas'ın 23 Ekim'de serbest bıraktığı 85 yaşındaki İsrailli kadın esir Yochaved Lifshitz, serbest bırakılırken Hamas görevlilerinin elini sıktığı görülmüştü. İsrailli kadın, bunu neden yaptığına ilişkin soruya, "Bize çok iyi davrandılar, tüm ihtiyaçlarımızı karşıladılar." cevabını vermişti. İsrailli kadın ayrıca, "(Kassam Tugayları) Bize Kur'an'a inanan insanlar olduklarını ve bize zarar vermeyeceklerini söylediler. Tünellerdeki kendi koşullarının aynısını bize de sağladılar. Biz de tıpkı onlar gibi ekmekle beyaz peynir ve salatalık yedik." diye konuşmuştu.
-
Ahmet
27.11.2023
12:10
Şu an bu ve benzeri haberlere ilk tıklamamda ulaşılamıyor. İkinci tıklamada ancak ulaşılıyor. İsrail vahşetini göstetem haberler engelleniyor.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
S.i
26.11.2023
12:46
Kimin terörist olduğu beli oluyor Hamas yediklerini içtiklerini rehinelerle paylaşmış ama İsrail yanındakilere işkence ede ede hafızasını kaybettirmiş ayakta güçlükle duruyor onuniçin zalimliler için yaşasın cehennem
Beğen
/ 24 kişi beğenmiş
-
Antalya
26.11.2023
11:28
Bir tarafta HAK(İSLÂM) Bir tarafta BATIL(ÇÜRÜMÜŞ ZİHNİYET) HAK GELDİ BÂTIL ZAİL OLDU
Beğen
/ 22 kişi beğenmiş
-
Tersine adam
26.11.2023
02:39
Biz buna musluman ve siyonist farki diyoruz
Beğen
/ 23 kişi beğenmiş
-
Misafir
25.11.2023
22:06
2 milyar sözde müslüman ebabil bekliyor azıllı siyonisler soykırım yapmaya devam edeceğini söylüyor acil mudahale edilmesi lazım hesap çok çetin zelil olup gideceğiz...
Beğen
/ 29 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle