Haber7

İslami şuurla Gazze’de Siyonist İsrail’in vahşi saldırılarına direnen Filistinliler, dünyaya örnek oldu. Saldırıları ve şehitleri metanetle karşılayan Filistinlilerin inancını merak eden dünya halkları, Kur’an okumaya başladı. Filistinlilerden etkilenerek İslam’ı öğrenmeye çalışan gençlerden bazıları Müslüman olurken bazıları ise hayranlıklarını gözler önüne sermeye devam ediyor.

"İSLAM'A BAKIŞ AÇIM DEĞİŞTİ"

Ailesinin siyonist olduğunu söyleyen Hristiyan bir genç kız, sosyal medyada gündem olan bir video paylaştı.  

"Müslümanların inancına bakış açım sonsuza dek değişti" diyen genç kız, Filistinli ailenin şehit olan küçük çocukları karşısındaki halinin kendisini etkilediğini dile getirdi. Genç kız, konuşmasının sonuna doğru gözyaşlarını tutamayarak ağladı. 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Celil 28.11.2023 14:20
    Dünya nın kurtuluşu, İSLAMDA...
  • Muhsin 28.11.2023 14:19
    bütün dünya, Müslüman olmalı, ama kurandaki gerçek Müslüman... bak o zaman dünya da hiç sorun dert tasa sıkıntı kalmaz, açlık ve yoksulluk da biter... bunu bilimsel olarak da ispatlarım.
  • Kurtuluş 28.11.2023 14:16
    ALLAHA teslim olmak, tek kurtuluş...
  • Alim 28.11.2023 14:15
    Tek kurtuluş, bütün günahlarımız için tevbe edip, ALLAHA iman edip, teslim olmak ve kurana göre yaşamak, başka türlü kurtuluş yok...
  • Çiçek 28.11.2023 09:44
    Masum Filistin halkı direniyor haksızlığa. işkenceye acıya dayanıyor neden çünkü onlar gibi zalim onlar gibi merhametsiz onlar gibi duygusuz olmak istemiyor inançsız olmak istemiyor her şeyi yaratan sıraya koyan ALLAH Var güneş gibi ay gibi yıldızlar gibi bir düzendeve kötüler için yaşasın cehennem
Daha fazla yorum görüntüle