Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Kongremizin ardından 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı başlattık. Seçim takvimimiz ilerliyor. Temayül yoklamalarımızı tamamladık. Yarın kamu görevlilerinin istifa süresi doluyor. Meclis üyeliği için başvuruları 3 Aralık'a kadar alacağız. Biz de gündemimizi işletiyoruz. Milletimizin huzuruna en doğru, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız.

Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile görüşmelerimiz olumlu bir mecrada karşılıklı anlayış ve saygı ekseninde devam ediyor. Biz de dün Sayın Devlet Bahçeli'yi Külliyemizde ağırladık. Verimli bir görüşme gerçekleştirdik. 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan ittifakımızı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz.

Milli irade düşmanlarına karşı, 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan ittifakımızı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz. Gayemiz, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 5 yıldır hizmetsizlik girdabında boğulan şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tekrar buluşturmaktır.

MHP ile görüşmelerimiz olumlu bir mecrada karşılıklı anlayışla devam ediyor. İstanbul CHP ile geçmişi mumla arar oldu. Belli alamaya getirdiğimiz projeleri bile devam ettiremediler.

Şehirlerimizin beş sene daha kaybetmesine izin vermeyeceğiz. Çok daha yüksek oy oranlarıyla kazanacağız. 

Yorumlar 0 Yorum Var